Google

12 February 2015

Red Hot Blues: Radio Show 12 Febrer

Obrim el programa a Madrid amb un potent directe. Seguirem amb un dels grans mestres a la guitarra del blues i el jazz. Des de França un bluesman anomenat "Andaluz child". Del Regne Unit dos grans músics a la guitarra i harmònica. I el blues també es fa escoltar a Grècia. 










New post & podcast every Thursday





THE DOWNTOWN ALLIGATOR (SPAIN): HIP SHAKIN’ MAMMA 




“The Downtown Alligator” són cinc músics de Madrid i porten en actiu des de l’any 2007. Són una potent banda de rhythm and blues, amb un energètic i poderós directe. Presenten un nou àlbum “Hip Shakin’ Mamma", gravat en directe el 10 d’agost del 2013 a la sala Bogui Jazz de Madrid





RONNIE EARL & THE BROADCASTERS (USA): GOOD NEWS 

El passat 2013 és commemorar el 25 aniversari de la creació de “Ronnie Earl & The Broadcasters”. A Queens, Nova York l’any 1953 va néixer Ronnie Earl un gran guitarrista de blues i jazz. A vint anys comença a tocar la guitarra. L’han influenciat molt Muddy Waters, T-Bone Walker o BB King. Ha gravat un nou disc “Good News” (Continental Records). 
















LORENZO SANCHEZ (FRANCE): AMNESICO BLUES 

El bluesman hispà-francès “Lorenzo Sanchez”, és un virtuós guitarrista. Se'l coneix com a "Andaluz child". A 15 anys va formar el seu primer grup. L’any 1993 es decanta cap al blues. Ha obtingut diferents premis i ha tocat amb grans bluesmens. El seu tercer àlbum s’anomena “Amnesico Blues”. Tot són composicions originals cantant en castella. 


HARMONICADAVE (UK): BOX FULL OF BLUES




Blues fet al Regne Unit per “Harmonicadave”. Aquest harmonicista, Dave Hunt a l’edat de divuit anys arranca la seva carrera professionalment, va ser amb una gira per Alemanya. L’any 1975 va formar la banda de blues “Snatch” actualment toca en solitari. Escoltareu un nou treball discogràfic “Box Full Of Blues”





MARK HARRISON (UK): THE WORLD OUTSIDE 

“Mark Harrison” des de Londres i interpreta amb molta qualitat blues, roots music i folk. En Mark toca amb molta qualitat una guitarra “1934 National Resonator”, que té un so impressionant. És un dels més destacats guitarristes de blues acústic del Regne Unit. Presenta el seu tercer disc “The World Outside”. 















PAUL KARAPIPERIS (GRECE): ONE SIN IN SEVEN PARTS 

“Paul Karapiperis” és un bluesman Grec, té una interessant carrera en solitari, i també des de l’any 2004 forma part de la banda “Small Blues Trap”. Interpreta d’una manera molt personal, blues del Delta del Mississipí, blues rock i també blues clàssic. Ha gravat el seu tercer àlbum en solitari “One Sin In Seven Parts”

Heu pogut gaudir com sempre d’un recorregut pel blues d’arreu del món, us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.