Google

19 February 2015

Red Hot Blues: Radio Show 19 Febrer

El programa d’avui s’obre amb blues de Chicago i so de New Orleans des de Madrid. D’Estats Units dues bandes amb molt de blues, funk, soul, jazz i r&b. També blues fet a Australia. Del Regne Unit dos grups de blues, rock, r&b i blues rock. Un guitarrista de rock amb tocs de blues des de Barcelona.



New post & podcast every Thursday 




THE BLIND LEMONS (Spain) -- JOIN THE PARTY




L’any 2005 a Madrid va néixer “The Blind Lemons”. Toquen blues amb molta influència de Chicago i també a l’estil de New Orleans. Han enregistrat el seu segon álbum “Join The Party”. Hi trobem temes propis i grans versions de Dave Bartholomew, Ray Charles o Jimmy Reed. 







JP SOARS (USA) -- FULL MOON NIGHT IN MEMPHIS 

Més bon blues amb el nord-americà “JP Soars”, un bluesman que ha canalitzat les seves influències de diferents estils, el blues de Muddy Waters o Guitar Slim, el jazz de Django Reinhardt o Wes Montgomery i també amb el rock. Presenten el seu quart disc “Full Moon Night In Memphis” (Frank Roszak Promotions)
















KAYE BOHLER (USA) – HANDLE THE CURVES 

Ara toca escoltar a una cantant nascuda al sud de California “Kaye Bohler”. Ens farà gaudir de blues, funk, soul, jazz i r&b. Ha estat més de 25 anys captivant el public del Japo i Alaska. A Kaye li han posat el mot de “The White Tina Turner”. Presenten “Hadle The Curves” (Frank Roszak Promotions), és el seu nou àlbum amb 10 temes originals. 



THE BELLA REUNIO (Australia)– INTRODUCING... 




Blues des d’Australia la banda “The Bella Reunio”. Fa més de 20 anys que estan en l’escena musical. Interpreten molt bé el blues a l’estil de Chicago i Memphis. Aquest any dins els premis “Australian Blues Music Awards”, han obtingut el premi com a millors nous talents. Debut amb l’àlbum “Introducing...” (Outlaw PR - Clare Free)






THE SHARPEES (UK) – MISSISSIPPI THRILL 

Temps per escoltar a una interessant trio blues britànica anomenat “The Sharpees”. Són una banda carregada d’energia interpretan blues, r&b i blues rock. Molt influenciats per Rory Gallagher, George Thorogood, Tom Petty o Dr. Feelgood. El seu tercer treball discogràfic s'anomena “Mississippi Thill”. 

















THE WELSH T BAND (UK) -- WHERE THE ROAD LEADS 

“The Welsh T Band” són una formació de blues i rock del Regne Unit. Terry John i Kevin Geetar tots dos molt influenciats pel blues, la varen formar l’any 1990. També s’hi va afegir David Hoyle i compten amb diversos percussionistes. Presenten nou disc “Where The Road Leads”. 



EXESS (Spain) – EP 




Debut d’una nova banda barcelonina, “Exess”. És un projecte que va començar el 2014 el músic Xavier Soranells. Un guitarrista que les seves arrels musicals són el blues i el rock. Influències de BB King, Freddy King, Robert Johnson o Dire Straits. En aquest “EP” de presentació bé carregat de rock amb tocs de blues. 





Fins aquÍ aquesta nova passejada pel món del blues. Us espero en un nou programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.