Google

05 February 2015

Red Hot Blues: Radio Show 5 Febrer

Us vull presentar 7 bandes de blues internacionals. Gaudireu de blues de Chicago, soul, r&b, swing, country, so de New Orleans i rock. Escoltareu a grans veus femenines del blues, una potent big band, un jove trio i grans bandes de blues. 


New post & podcast every Thursday




ETTA BRITT (USA) – ETTA DOES DELBERT 



“Etta Britt” és una compositora i cantant establerta a Nashville, però és de Kentucky. Ha estat en diferents formacions musicals, al llarg de la seva carrera. La seva música va del soul al r&b passant pel blues. Ha gravat un nou àlbum, “Etta Does Delbert” (Frank Roszak Promotions). És com un tribut a Delbert McClinton, ja que la majoria de les cançons són d’aquest músic.





DANI NEL•LO & BARCELONA BIG BLUES BAND (SPAIN) 

Ara toca escoltar a la “Barcelona Big Blues Band” la banda dirigida per contrabaixista Ivan Kovacevic. és una gran big band que presenten, blues, rhythm and blues aixis com jazz i swing. Presenten un nou àlbum “Dani Nel•lo & Barcelona Big Blues Band”, amb la col•laboració del saxofonista Dani Nel•lo




RAMBLING ROOTS BAND (SPAIN) – WHEN THE MOONSHINE’S DOWN 

Des de Madrid us presento a la banda “Rambling Roots Band”. Tocant diferents estils blues, swing, soul i country. Presenten temes propis i interessants versions. Formada per Miriam Lopez a la veu acompanyada de quatre bons músics. Ara debuten amb el disc “WhenThe Moonshine’s Down”


DENNIS JOHNSON & THE RAMBLERS MISSISSIPPI (USA) – SLIDE AVENUE 




Dennis Johnson és un músic de San Francisco. És tot un especialista a la guitarra slide, se'l compara amb Robert JohnsonRoyRogers. Actualment té la banda “Dennis Johnson & The Ramblers Mississippi”. Han gravat un nou àlbum “Slide Avenue”, ple de swing, blues, rock i so de New Orleans.





KHALIF WAILIN WALTER (USA) – SHE PUT THE VOODOO ON ME 

Blues de Chicago amb el músic “Khalif Wailin Walter”. El so d’aquest guitarrista recorda a Freddie King, Otis Rush o a Albert Collins. Toca també a l’estil de New Orleans i boogie blues. És habitual a l’escena de Chicago, toca arreu d’Estats Units i Europa. Us presento el seu nou àlbum “She Put The Voodoo On Me”. 















RAMON GOOSE (UK) – BLUES AND SPIRITUALS 

“Ramon Goose” és un bluesman angles de la nova generació. El seu blues té un so amb molta influència de la música d’africà. L’han inspirat per grans mestres del blues com, Blind Blake, Blind Boy Fuller o Robert Johnson. Acaba de gravar un nou disc “Blues AndSpirituals”


CHASE WALKER BAND (USA) – UNLEASHED 



Un trio de blues des del sud de California “Chase Walker Band”. Són una jove banda on els seus membres tenen 15 i 16 anys. El seu lider és Chase Walker guitarra, veu i compositor, la formació és completa amb Matt Fyke a la bateria i Radon Davitt al baix. Les seves influències són Warren Haynes, Amos Lee o Tab Benoit. Debuten amb l’àlbum “Unleashed”.





Fins aquí aquesta selecció de blues internacional, us espero en un nou programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.