Google

26 March 2015

Red Hot Blues: 6 bandes de blues d'España

Avui les novetats amb 6 bandes de l’escena del blues a Espanya. Escoltareu una selecció de blues, blues rock, boogie woogie, rock and roll o country blues. El viatge ens porta per diferents ciutats com Barcelona, Madrid, Sevilla, Marbella, Palma de Mallorca, Badajoz i Malaga. 




New post & podcast every Thursday 




LOS PENULTIMOS (Madrid) -- PEQUENAS VICTORIAS 




“Los Penultimos” són una banda de blues de Madrid. En el seu repertori s’hi troben diferents estils de blues, boogie, bluegrass, rythm and blues i rock and roll. Tenen un estil molt particular, Amb una interessant trajectòria, tenen un estil molt particular i actual. Presenten el tercer àlbum “Pequeña Victorias”





MINGO COLOMA SIMON (Sevilla-Barcelona-Madrid) -- BLUES EXPRESS 

"Mingo Coloma Simon” tres grans mestres del blues i el boogie woogie junts. L’andalús Mingo Balaguer és un prestigiós harmonicistas de blues, el català Lluís Coloma un gran pianista de blues i boogie woogie i l’excel·lent guitarrista madrileny Francisco Simon component dels Red House. Han gravat un potent disc “Blues Express”.















THE SUITCASE BROTHERS Featuring JERRY PORTNOY & PAUL OSCHER (Barcelona)
A LONG WAY FROM HOME 

L’any 1999 va néixer “The Suitcase Brothers”. Els germans Pere i Victor Puertas estan considerats com un dels millors duos de blues acústic del país, molt a l’estil Sonny Terry i Brownie McGhee. Han gravat un nou àlbum, carregat de versions i originals “A Long Way From Home”. Va ser enregistrat a Austin, Texas i compta amb la col·laboració de Jerry Portnoy a l’harmònica i Paul Oscher a la guitarra. 


INLAVABLES (Badajoz) -- TROGLODYTE STYLE 




“Inlavables” són una banda que porten ja més de 25 anys en l’escena musical. Al llarg d’aquests anys la seva base ha sigut sempre el blues, però han anat passant per altres estils. Aquesta varietat de sons queda reflectit molt bé en el seu nou àlbum “Troglodyte Style”.






VICTOR ELMORE SANCHEZ Y LOS WALKING BLUES (Marbella)
LOST TO THE RIVER 

“Victor Elmore Sanchez y Los Walking Blues” són una formació ubicada a Marbella. En les seves gravacions hi ha blues, rythm & blues, rock and roll i rockabilly. Una formació liderada per Victor “Elmore” Sanchez és gran compositor i guitarra. Presenten un bon treball discogràfic “Lost To The River” (Cambaya Records)















VICTOR URIS QUARTET (Palma de Mallorca) -- I DON'T KNOW WHY! 

Temps per un històric harmonicista de blues de Palma de Mallorca "Victor Uris". Va ser un dels fundadors l’any 1982 de la mitica banda Harmònica Coixa Blues Band. Ha col·laborat amb Johnny Copeland, Phil May Band, Joan Bibiloni o Max Sunyer. Amb el seu quartet tenen un nou àlbum “I Don’t Know Why!”, carregat de bones versions. 


 Aquesta ha sigut la selecció d’avui, us espero en un proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.