Google

12 March 2015

Red Hot Blues: Radio Show 12 Març

El programa s’obra amb un tribut al gran bluesman Muddy Watters. També podreu gaudir de tres bandes de blues arribades d’Estats Units amb el millor so del blues tradicional i de Chicago. Bon blues acústic fet a Barcelona i per acabar una banda holandesa.




New post & podcast every Thursday




MUD MORGANFIELD & KIM WILSON (USA): 
FOR POPS / A TRIBUTE TO MUDDY WATERS 


Homenatge a un dels grans mestres del blues com va ser Muddy Waters. L’hi fan el seu fill Mud Morganfield a la veu i l’harmonicista Kim Wilson. En l'àlbum “For Pops / A Tribute To Muddy Waters” (Continental Records) hi ha cançons del mateix Muddy i també d’altres bluesmens que tenia en el seu repertori. S’acompanyen de Billy Flynn i Rusty Zinn (guitarra), Barrelhouse Chuck (piano), Steve Gomes (baix) i Robb Stupka (bateria).





ALLEN-LAMUN BAND (USA): ALL IN THE NUMBERS 

“Allen-Lamun Band” és un projecte liderat per Dave Allen i Laura Lamun. En Dave toca la bateria de molt petit i al llarg dels anys ha passat per diferents bandes. La Laura a 11 anys ja cantava i als 13 s’inicia en la composició de cançons. Junts varen fundar la primera banda de blues l’any 2007. Ara presenten l’àlbum “All In The Numbers”

















BLUES IN THE BOX (SPAIN): GOTTA GET OVER YOU 

"Blues In The Box” és un projecte de blues acústic fet pel bluesman Leo Cayuela. És un viatge als orígens del blues, on construïen guitarres amb caixes de cigars. En el disc “Gotta Get Over You” en Leo toca una cigar box guitar. Dir també que en algunes de les cançons l’acompanya el músic Carlos Shelly al dogro



SAM COCKRELL (USA): I’M IN THE BUSINESS 




Des de Chicago el blues de “Sam Cockrell” guitarrista i compositor. Dir que és un músic molt versàtil i que toca diferents estils, que van del blues al soul passant pel r&b. L’escoltarem cantant amb la seva banda de sis músics. Aquest és el seu nou treball “I’m In The Business”, on totes les canços són d’ell.






MISSISSIPPI HEAT (USA): WARNING SHOT 

L’any 1991 va néixer a Chicago “Misissippi Heat” que és el bluesman Pierre Lacocque. En la seva música ens fa escoltar el so del blues tradicional i el blues de Chicago. A aquest harmonicista l’han influenciat per Little Walter, Sonny Boy Williamson o Junior Wells. Ara nou disc “Warning Shot” (Frank Roszak Promotions), la veu li posa Inetta Visor i els acompanya una gran banda on trobem entre d’altres Sax Gordon, Michael Dotson o Carl Weathersby.

















THE JOE BROZIO BLUES EXPERIENCE (Holland): LIVE IS HARD 

El viatge d’avui l’acabem blues fet a Holanda on l’any 2003 va néixer “The Joe Brozio Blues Experience”. En Joe és alemany i a quinze anys ja el varen convidar en diferents bandes. En els anys 70 i 80 músic d’estudi. La banda actualment toca'n blues amb tocs de reggae i jazz. El seu nou àlbum es “Live Is Hard”

I fins aquí la selecció de blues d’avui, si us ha agradat, us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.