Google

02 April 2015

Red Hot Blues: 3 Bandes en Directe


Avui us presento 3 grans bandes en directe amb el millor blues del Delta del Mississippi, jump blues, rock & roll, rhythm & blues, boogie woogie, blues i soul. Són unes actuacions molt potents i plenes d'energia.






Escolta el programa ♫ Listen Radio Show 



New post & podcast every week




DEMIAN BAND THE REAL POWER DUO (ARGENTINA)
LIVE EUROPE / USA TOUR 2013



“Demian Band The Real Power Duo” presenten un blues molt contundent. Al capdavant del duet el guitarrista argentí establert a Barcelona Demian Dominguez, acompanyat de Daniel Bianchi a la bateria. Escoltareu un gran album, “Live Europe USA Tour 2013”, un treball carregat de grans versions. S’ha enregistrat en directe en una gira que va fer per Europa i Estats Units. 







BIG DANI PEREZ (SPAIN) -- BACK & LIVE IN BCN 

“Big Dani Perez” és un dels saxofonistes més reconeguts de l’escena nacional. En la seva música hi podem escoltar ritmes tan variats com jump blues, rock & roll, rhythm & blues i boogie woogie. El més nou d’ell és el disc “Back & Live In BCN”. Va ser gravat amb el seu septet a la sala Luz de Gas de Barcelona el 12 de juliol del 2013. En aquesta actuació compta amb una gran secció rítmica.


















GARY CLARK JR (USA) - LIVE

Des de Austin, Texas, el bon blues del guitarrista “Gary Clark JR”. Toca blues a l’estil del Delta del Mississippi, r&b, rock & roll, soul i d’altres ritmes. L'han nominat als premis Grammy varies vegades. Us presento el seu nou treball discogràfic “Live” (Blindraccoon)on ens mostra el gran estil que té a l’hora de tocar la guitarra. Hi trobem temes propis i versions de clàssics del blues com BB King o Leroy Car. 


Fins aquí aquesta nova edició, us espero a la propera ocasió amb més blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.