Google

16 April 2015

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 16/04/2016 - Entrevista a FITO RODRIGUEZ (en castella)

Avui entrevista amb Fito Rodriguez, un guitarrista de Malaga per presentar el single avançament del seu nou àlbum. El blues també ens porta a Estats Units i Espanya. Escoltareu blues del Delta del Mississipí, soul, blues clàssic i boogie woogie.


New post & podcast every week





THE KNICKERBOCKER ALL-STARS (USA) -- OPEN MIC AT THE KNICK 




“The Knickerbocker All-Stars” són un grup de músics de blues amb molt de talent. Els seus membres han tocat al costat de Freddie King, Robert Cray o The Fabulous Thunderbirds. Són una important secció rítmica i de vents que presenten blues i boogie woogie. Presenten l´àlbum “Open Mic At The Knick” (Frank Roszak Promotions). 




MISSY ANDERSEN (USA) -- IN THE MOMENT 



De Detroit arriba “Missy Andersen”, una gran cantant de blues i soul. De molt petita que canta, va escoltar molts discs de soul, jazz, blues i gospel que tenia el seu pare. Ha estat nominada a millor artista femenina de soul i blues en els premis “Blues Music Awards” d’aquest any. Té un nou disc “In The Monent” (Blindraccon).






STACY MITCHHART (USA) -- LIVE MY LIFE 



Seguim a Estats Units amb el guitarrista de blues “Stacy Mitchhart”. B d’una família de músics va créixer escoltant grans bandes de l’època. Molt influenciat per grans noms com BB King, Albert Collins, Carlos Santana o Albert King. El seu nou disc “Live My Life” (Big Sister Productions), és molt elegant amb bon blues amb tocs de soul.






FITO RODRIGUEZ (SPAIN) -- SINGLE 2015: TRES PELDAÑOS 




Des de AR Manager presenten el músic “Fito Rodriguez”.

Avui entrevista amb ell per presentar el nou single “Tres Peldaños”, aquest tema és un avançament del seu nou àlbum. Del que a finals del 2014 va gravar un video clip.

En Fito de molt jove s'interessa per el rock. Aquest guitarrista i cantant de Malaga fa bon blues i rock, cantat en castella i angles. 







BILL “HOWL-N-MADD” PERRY (USA) -- THE CLARKSDALE SESSIONS 

“Bill Howl-N-Madd Perry” és del nord de l'estat de Mississipí Nascut en els camps de cotó i de jove va marxar cap a Chicago, on en els clubs escoltava a Howlin’ Wolf, Muddy Waters i a Mighty Joe Young. Bill Perry és tot un mestre interpretant el blues del Delta del Mississipí. L’escoltarem amb el disc “The Clarksdale Sessions”.
















MARY ONE BLUES (SPAIN) -- DEMO 

“Mary One Blues va néixer l’any 2004 a Barcelona. Fan versions de clàssics del blues i alhora cançons pròpies. Tots els membres de la banda porten una àmplia trajectòria en el món musical català. Us vull fer escoltar una interessant “Maqueta” d'aquest gran quintet.


LONE RHINO CLUB (SPAIN) -- MENTES ABIERTAS




L’any 1987 el pianista Julio Lobos va formar la banda “Lone Rhino Club”. Al llarg d’aquests anys han participat en molts festivals d’arreu del país i també han compartit escenari amb BB King, Jimmy Page, Carey Bell i molts més. Presenten el seu quart treball discogràfic “Mentes Abiertas”, ple de bon blues amb temes propis. 




Espero que hàgiu gaudit d’aquestes grans bandes de blues, us espero en un proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.