Google

23 April 2015

Red Hot Blues: Radio Show 23 Abril

D'arreu del món avui escoltareu com sempre la millor música negra, passant pel blues més clàssic, blues del delta o bon blues de Chicago. Anirem d’Espanya a Canada, Estats Units, Servia i Italia. 



New post & podcast every week



THE 44 DEALERS (SPAIN) – GOT A BETTER DEAL 




“The 44 Dealers” són un trio de blues de Madrid. Va néixer l’any 2008 amb un projecte en paral·lel “Special 20”. Són una banda, molt solida de música negra i versionen a grans mestres del blues com Muddy Waters, Junior Wells, Freddy King, Magic Sam i d’altres. Presenten nou disc “Got A Better Deal”.





RAOUL AND THE BIG TIME (CANADA) – HOLLYWOOD BLUD 

Blues fet a Canada amb “Raoul And The Big Time”. La formació la lidera l’harmonicista i cantant Raoul Bhaneja nascut a Manchester. És un bluesman influenciat pel rock and roll, blues, jazz i r&b. Han estat premiat diferents vegades. El seu quart àlbum es “Hollywood Blud” (Sarah French Publicity). On hi ha la col·laboració de Rick Holmstrom, Junior Watson, Rusty Zinn, Curtis Salgado i molts més. 
















LIZ MANDEVILLE (USA) – HEART O CHICAGO 

Anem fins a la ciutat del blues Chicago amb la blueswoman “Liz Mandeville”. Amb una llarga trajectòria, des del 2005 que ha guanyat diferents premis de blues. És una de les grans cantants i guitarristes de Chicago. Ha enregistrat nou disc “Heart O Chicago" (Frank Roszak Promotions). En aquesta gravació l’acompanyen grans bluesmens com Eddie Shaw, Billy Branch, Charlie Love i Dizzy Bolinski. 


JIM BRYNES (USA) – ST. LOUIS TIME 



Ara un bluesman de St. Louis, és tot un vetera “Jim Brynes”. Amb tan sols 13 anys ja tocava la guitarra i cantava blues. Porta més de 45 anys en l’escena del blues americà. Acaba de gravar un nou àlbum “St. Louis Time” (Continental Records Services), en ell hi ha composicions originals que ens apropa a la seva infantesa i versions de cançons amb les quals va créixer. 





BLUES HALTER (SERBIA) – DEMO LIVE



A Servia també s’hi pot escoltar bon blues amb la banda “Blues Halter”. Va ser fundada fa uns 30 anys a la ciutat de Novom Sadu, pel music Tibor Nagy. Són un quartet que ens farà gaudir de grans clàssics del blues i amb el millor so de blues del Delta. N’escoltarem una “Demo Live”




MATT BIONDI CREW (ITALY) – A BETTER LIFE 




Des d’Italia el blues de “Matt Biondi Crew”. El music Michele Biondi, va aprendre a tocar la guitarra gràcies al seu avi a 14 anys. Des de l'any 2000 toca per Europa donant suport a altres artistes i també amb banda pròpia. L’any passat va debutar discograficament amb l’àlbum “A Better Life ”





Tanquem programa que ha estat carregat de blues internacional, us espero en una nova edició.Fins llavors ja sabeu que podeu escoltar tots els podcast del programa.



No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.