Google

30 April 2015

Red Hot Blues Radio Show: 30 Abril

Avui viatjarem amb ritmes de blues, rock, so de Chicago i Texas, funk, soul o r&b. Les propostes d’avui són de Veneçuela, Regne Unit i Estats Units. Escoltareu diferents treballs de bandes ja consolidades i també un tribut al bluesman Skip James. 



New post & podcast every week




ANTONIO BELLO BLUES BAND (VENEZUELA/SPAIN) – BUMBLE BEE’S BOOGIE 



Obrim amb el músic Antonio Bello, nascut a Veneçuela i establert a Espanya. A finals dels 80 va formar la seva primera banda de rock. Actualment toca diferents estils com blues, jazz, rock i fusió. Actualment juntament amb músics espanyols, forma la banda “Antonio Bello Blues Band”. Escoltarem l’àlbum del 2005 “Bumble Bee’s Boogie”.






THE JOHN WEEKS BAND (USA) -- THE JOHN WEEKS BAND 

Arribats de Denver la banda “The John Weeks Band”. En John és un músic que ha tocat en diferents bandes. Influenciat per Eric Clapton, Alman Brothers o Jimmi Hendrix i el que mes Freddie King. Ara en format de quartet presenta un bon blues e el seu nou disc “The John Weeks Band” (Frank Roszak Promotions). 
















EMPIRE ROOTS BAND (USA) – HARLEM STREET SINGER 

La banda “Empire Roots Band” compta amb uns dels millors ambaixadors de la música d’arrel americana. Són quatre grans músics Dave Keyes al piano, Woody Mann guitarra, Bill Sims Jr. A la veu i Brian Glassman que toca el baix. Tots ells han acompanyat a grans músics. El seu primer treball discogràfic porta el nom de “Harlem Street Singer” (Rick Lusher Promotions)



RORY BLOCK (USA) – HARD LUCK CHILD – A TRIBUTE TO SKIP JAMES 



“Rory Block” és una de les millors cantants de country blues d’Estats Units. Ha gravat molts àlbums tribut a grans mestres del blues com Son House, Mississippi Fred McDowell, Rev. Gary Davis o Mississippi Hurt. Ha estat nominada als “Blues Music Awards 2015”, en la categoria de millor artista de blues acustic Us presento el seu nou àlbum “Hard Luck Child” (Continental Record Services), és un homenatge al gran bluesman Skip James.




BLUES BOY KINGS (UK) -- BLUES BOY KINGS

La banda “Blues Boy Kings” va ser formada l’any 2013 al Regne Unit. El seu estil és variat des del blues mes clàssic al so de Chicago o Texas i tocs de funk. Aquesta jove banda plena d’energia i qualitat, porten la seva música per Europa i també cap a Estats Units. Han gravat un nou disc “Blues Boy Kings" (Outlaw PR)















DAVE SADLER (USA) – MATCHBOX 

El viatge ens porta fins a Arkansas amb “Dave Sadler”. Va créixer al costat del Delta i va aprendre a tocar el blues d’oïda. Escoltava molt a BB King i Elmore James. La seva música actualment, s’endinsa en el blues, rock, jazz i funk. Avui escoltareu un nou àlbum “Matchbox”


Amb aquestes sis bandes tanquem el programa. Us espero amb més blues en una nova edició del Red Hot Blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.