Google

09 April 2015

Red Hot Blues: Radio Show 9 Abril

Els camins del blues ens porten a viatjar fins a Italia, Estats Units, Brasil i Espanya. Seran dues hores amb bons ritmes de blues, soul, blues rock, funk, r&b, blues de New Orleans o country blues. Escoltareu a grans formacions internacionals amb els millors sons. 




Escolta el programa ♫ Listen Radio Show



New post & podcast every week  



RG BAND (ITALY) – RIGHT NOW



“RG Band” són un quartet de blues italia. És un projecte del harmonicista Riccardo Grosso. El seu blues és molt actual, amb influències de rockabilly, rock and roll, blues i r&b. L’any 2014 a Italia els hi varen donar el premi “Lorenzo Vecchiato” a la millor banda de blues i a la millor cançó per “Right Now”. Us vull presentar aquest nou àlbum “Right Now” (Talking Tree Records)





BO AND THE BLUESDRIVERS (USA) – INTRODUCING... 

Des de Los Angeles “Bo And The Bluesdrivers”. El seu estil és blues i blues rock. Aquest trio el lidera “Bo” Shane McMillian a la guitarra i veu i la resta són JJ Garcia a la bateria i Brian “Chewy” James al baix. Escoltareu el seu nou disc “Introducing...” (Doug Deutsch Publicity)
















ARI FRELLO (BRAZIL) – A SIMPLE MAN UNTIL THE END 

El viatge pel blues ens porta fis a Brasil amb “Ari Frello”. La seva carrera artística va començar l’any 2008. És guitarrista, harmonicista, cantant i compositor. És un gran bluesman tocant a l’estil del més pur country blues. Us vull presentar el seu segon treball discogràfic “A Simple Man Until The End”


EL TRIO DEL SACO (SPAIN) – A TRIO PURO 



“Trio del Saco” va néixer l’any 1996 a Malaga. Són un trio format per Miguelo Batun a la bateria i els germans Quintero, Angel al baix i David a la guitarra i veu. El seu estil estar entre el blues i el rock. Els han influenciats per Eric Clapton, BB King o Jimmy Hendrix. Presenten el disc “A Puro Trio”, amb interesants versions i cançons pròpies cantades en angles i castella. El treball conta amb la col·laboració de grans mùsics.




MONKEY PAW FINGER (USA) – ECCE MONO 

“Monkey Paw Finger” fan bon blues des de l’estat de Colorado. La formació és un duet amb David Vacek a la veu i Mike Hartman guitarrista, també toca'n harmònica i bateria.. El seu blues té moltes influències de John Mayal, Johnny Winter o Smokin’ Joe Kubeck, així com de clàssics del blues. Presenten “Ecce Mono” és el seu nou àlbum. 















FO REEL (USA) – HEAVY WATER 

Anem a New Orleans amb el trio “Fo Reel”. Ens fan gaudir del millor blues, soul, funk música d’arrel americana i r&b. La veu és la del llegendari cantant de soul de New Orleans C.P. Love. L’acompanyen dos músics amb una llarga trajectòria, Mark Domizio a la guitarra i el baix de David Barard. Han gravat el seu primer àlbum “Heavy Water” (Frank Roszak Promotions)

Un cop més voltant pel món del blues, us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.