Google

07 de maig 2015

Red Hot Blues: 3 Bluesmen Clàssics en Directe

En el programa d’avui recordarem l’història del blues amb 3 concerts en directe. Són grans bluesmen que ens presenten aquestes interessants gravacions. Escoltareu bon blues de Chicago i també blues del Delta.New post & podcast every weekJUNIOR WELLS & THE ACES – LIVE IN BOSTON 1966

“Junior Wells” és un bluesman nascut a Memphis l’any 1934.Va ser un dels grans harmonicistes de blues de Chicago dels anys 50 i va estar actiu fins a la seva mort l’any 1998 a la mateixa ciutat. Avui en directe “Junior Wells & The Aces” en la gravacio ”Live In Boston 1966" (Delmark Records).

B.B. KING – LIVE IN COOK COUNTY JAIL 1970

L’any 1925 a Indianola a l'estat de Mississippi va nèixer el gran guitarrista “B.B. King”. Aquest gran mestre del blues, com sabeu,  encara està en actiu i porta pujant als escenaris des de l’any 1940. Escoltareu "Live In Cook County Jail", un concert gravat l’any 1970 en aquesta presó de Chicago. 


ROBERT NIGHTHAWK – LIVE ON MAXWELL STREET 1964
“Robert Nighthawk” va nèixer a Helena, Arkansas, l’any 1009 i va morir a la mateixa ciutat l’any 1967. Tocava blues del Delta del Mississippi i també blues de Chicago. Escoltarem l'àlbum “Live On Maxwell Street 1964”, hi col·laboren Johnny Young, J.B. Lenoir i Carey Bell. 

Avui han estat 3 gravacions en directe, us espero en un nou programa.
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.