Google

14 May 2015

Red Hot Blues: Radio Show 14 Maig

Avui podeu escoltar 6 interessants bandes internacionals de blues, cap d'elles mai ha passat pel programa. Presenten unes novetats de molta qualitat. Són grups d'Espanya, Regne Unit, Estats Units i Croàcia. 



New post & podcast every week



JULIAN BURDOCK & DANNY DEL TORO (UK/SPAIN) – DOUBLE DARE 




Blues amb  Julian Burdock cantant i guitarrista de Londres i Danny Del Toro un harmonicista de Madrid. Tots dos tenen una gran trajectoria en el món del blues. Junts han estat en la banda "24 Pesos". És presenten en duet “Julian Burdock & Danny Del Toro” i amb el disc “Double Dare”, un treball en acústic ple de versions de clàssics del blues i també cançons originals.




JERONIMO KEITH (USA) – JERONIMO KEITH

"Jeronimo Keith” és un gran guitarrista de blues i blues rock d’Estats Units. Porta ja molts anys aporta'n la seva qualitat. L’han nominat al premi a la millor cançó de blues, en els guardons de “New Mexico Music Award 2015”. Ha gravat el seu primer treball discogràfic anomenat com ell “Jeronimo Keith”, on tot son cançons d’ell. 
















TOMISLAV GOLUBAN (CROATIA) – BLOW JUNKIE 

Viatgem fins a Croàcia per gaudir del blues de “Tomislav Goluban”. Al llarg dels anys que porta en el blues ja ha gravat 4 o 5 àlbums i també ha oferit molts concerts. És tot un referent del blues en el seu país. Ara torna amb un nou disc “Blow Junkie”, són 16 cançons compostes per ell on hi ha també diferents versions. 


JULES CARTER TRIO (UK) – DONE MUSBEHAVING 




Ara toca escoltar des de Londres un trio de luxe “Jules Carter Trio”. La seva música es mou en diferents estils blues, jazz i rock. Jules és un excel·lent guitarrista i compositor que te una llarga carrera musical . Ha editat un nou àlbum “Done Misbehaving”.







PETE KARNES BLUES BAND (USA) – I’M STILL HERE 

“Pete Karnes Blues Band” ja són molts anys que porta en el blues. En els anys 70 i 80 Pete Karnes era una part important del blues de la costa oest. Aquest harmonicista i compositor l’han influenciat els millors bluesmen clàssics. Avui escoltareu el seu un nou treball “I’m Still Here”















MY OWN HOLIDAY (USA) – REASON TO BLEED 

“My Own Holiday” són un interessant duet del sud de California. Format per "Joey Chrisman" a la veu i la guitarra i "Nick Bartolo" a la bateria. Presenten una música contundent a ritme de blues i rock clàssic. Us presento “Reason Bleed” (Delta Groove), un àlbum on totes les lletres són d’en Joey i la música composta per tots dos. 

Fins aqui aquest nou programa, us espero amb més blues en el proper.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.