Google

28 May 2015

Red Hot Blues: Radio Show 28 Maig

Avui us presento 7 bandes de bon blues, soul i blues rock. Des del blues elèctric amb potents bandes, així com blues acústic amb bon country blues. Escoltarem grups d’Espanya, Canada, Regne Unit i també d’Estats Units.               


New post & podcast every week


ANNIKA CHAMBERS (USA) – MAKING MY MARK 



 Des de Houston la gran veu de “Annika Chambers”. Igual que molts dels grans cantants de soul del passat, ella va començar a cantar a l'església de jove. Tambe s’allista a l’exèrcit. Té moltes influències de grans veus del blues i el soul com Shemekia Copeland, Etta James, Koko Taylor Otis Redding o James Bown. Debut amb l’àlbum “Making My Mark” (Frank Roszak Promotions)


BILLY BOY ARNOLD (USA) – THE BLUES OF SOUL ... 

“Billy Boy Arnold” va néixer a Chicago. L’any 1948 tenia de veí a John Lee “Sonny Boy” Williamson que li donava lliçons d’harmònica. L’any 1952 va gravar el primer disc “Hello Stranger”. En la dècada dels 70 va començar a tocar en festivals a Europa. L’escoltarem amb l’àlbum “The Blues Of Soul ...” (Continental Record Services). 















ADAM FARRAH (UK) – BLUES 

“Adam Farrah” és un bluesman britànic que presenta blues acústic. Molta qualitat i tècnica a l’hora d’interpretar country blues. És un bluesman de carrer va passar per Espanya concretament per granada on l’any 2013 va gravar l’àlbum “Blues” pel segell de Granada Habitacion 101.


LA GIN FAMILY TONIC (SPAIN) – DEMO 2014 


Avui el viatge pel blues a l’estat espanyol ens porta fins a Lleo amb la banda “The Gin Family Tonic”. Són una potent banda de blues formada per 7 bons músics Quique Blues a la bateria, al baix Chus, Hector toca la guitarra, Miguel a l’harmònica i tres grans veus Ruth, Patri i Meriyein. Escoltareu una “Demo” que són 2 vídeos de promoció de la banda.



DREW NELSON (CANADA) – THE OTHER SIDE 

D’Ottawa arriba el blues rock i blues del guitarrista “Drew Nelson”. A 14 anys un professor li va ensenyar a tocar la guitarra slide. D’adolescent s’apassionar pel blues del Delta del Mississipí i el blues elèctric de Chicago. L’any 1989 formar “The Drew Nelson Band”. Us presento el seu quart àlbum “The Other Side” (Sarah French Publicity)
















SAUCE BOSS (USA) – 100% PURE

El guitarrista de Florida Bill Wharton conegut com a “Sauce Boss”. Són ja molts anys interpretant blues, amb un estil molt particular a l’hora de tocar la guitarra. “100% Pure” (Frank Roszak Promotions) és el seu nou treball discogràfic, hi podem escoltar 12 cançons de blues, gumbo, ritmes d’arrel americana i blues rock.


JOHNNY I. ALL STAR BLUES REVIVAL (USA) -- JOHNNY I. ALL STAR BLUES REVIVAL




“Johnny I. All Star Blues Revival” és una gran banda de blues liderada pe John Ingrassia. Aquest guitarrista i compositor té un llarg recorregut en el món del blues i el blues rock. En aquest seu nou treball “Johnny I. All Star Blues Revival”, compta amb la col·laboració de Bill Cox, Jaimoe, Bruce Katz, Chris Layton i Reese Wynans. 





Fins aquí les 7 bandes protagonistes del programa d’avui. Us espero en una nova edició.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.