Google

11 June 2015

Red Hot Blues: Radio Show 11 Juny

6 grans bandes arribades de diferents països com són Espanya, Brasil, Estats Units i Suïssa. Ens porten country blues, r&b, soul, blues de Chicago, ragtime, blues del Delta o boogie. Ens faran gaudir de grans cançons originals i versions de clàssics del blues. 


New post & podcast every week




ITO SOTO & SLAPPIN’ COMBO (SPAIN) – BLUES FOR LUCIA




Blues de Sevilla amb la banda “Ito Soto & Slappin’ Combo”. Aquesta formació va néixer fa un parell d’any amb Pepe Delgado veu i guitarra, Ito Soto a l’harmònica i al baix Kike Real. El seu repertori es basa en vells temes del blues clàssic i del swing dels anys 30 i 40. El debut de la banda el fan amb l’àlbum “Blues For Lucia”





                  IGOR PRADO BAND AND DELTA GROOVE ALL STARS (BRAZIL)

                                                      WAY DOWN SOUTH 

Des de Brasil la música de “Igor Prado Band And Delta Groove All Stars”. Igor Pardo als 11 anys s’interessa per la guitarra i s’enamora del blues amb 16 anys ja tocava en locals. Toca blues tradicional, west coast swing on combina el blues i el swing. Té nou disc “Way Down South” (Delta Groove). L’acompanyen Kim Wilson, Rod Piazza, Mud Morganfield, Lynwood Slim, Junior Watson i molts més. 
















DEBBIE DAVIES (USA) – LOVE SPIN 

Avui la gran blueswoman nascuda a Los Angeles "Debbie Davies". Excel·lent a la guitarra elèctrica i amb molta energia. En la seva trajectòria ha tocat blues, rock’n roll i blues rock. En els anys 80 va tocar en la banda de Maggie Mayall i també amb Albert Collins. Ha gravat nou àlbum “Love Spin” (VizzTone Label Group)


LITTLE FREDDIE KING (USA) – MESSIN' AROUND THA LIVING ROOM




L’any 1940 a McComb, Mississippi va néixer “Little Freddie King”. Va créixer aprenen a tocar la guitarra al costat del seu pare. també era cosí del bluesman “Lightin’ Hopkins” i va estar influenciat pels músics de blues clàssics de l’època. El seu primer disc de blues elèctric el va gravar el 1969. Ara té una nova gravació “Messin' Around Tha Living Room” (MadeWright Records). 




MARCO MARCHI AND THE MOJO WORKERS (SWITZERLAND)

HERE AND NOW


“Marco Marchi And The Mojo Workers” són una banda de blues de Suïssa. El seu estil aprofundeix en les arrels del blues, tenen un repertori que esta entre 1920 i 1950. Ragtime, blues del Delta, boogie, country blues o blues de Chicago. Presenten nou treball discogràfic “Here And Now” on hi combinen temes propis i versions de classics.

















D. A. FOSTER (USA) – THE REAL THING 


Arribat d’Estats Units toca escoltar al vetera cantant “D. A. Foster”. Es va implicar amb la música gràcies al llegendari músic Shaboo. Canta diferents estils de música com son blues, r&b i soul. Avui escoltareu el seu nou disc “The Real Thing” (VizzTone Label Group). Compta amb l’acompanyament d’una secció rítmica i de vents.


Com sempre us he presentat una combinació el bon blues, us espero en un proper programa

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.