Google

16 July 2015

Red Hot Blues: Radio Show 16 Juliol

El ritme avui ens el porten 3 bandes en unes gravacions en directe. Escoltareu blues i blues rock de grups que formen part d’una nova fornada de bluesmens. Anirem a Estats Units, Alemanya i el Regne Unit.


             Escolta el programa ♫ ListenRadio Show                    
New post & podcast every week


BRANDON SANTINI (USA) – LIVE & EXTENDED! 



“Brandon Santini” és un harmonicista de Memphis. Forma part d'una nova onada de joves bluesmens. L’han influït grans mestres del blues. L’any 2014 va ser nominat als “Blues Music Awards” al millor àlbum de blues contemporani i també com a millor instrumentista d’harmònica. Presenta el tercer àlbum “Live & Extended!” (VizzTone Label Group), gravat a Canada en el “Festival D’Ete De Quebec”. 




HENRIK FREISCHLADER (GERMANY) – LIVE 2014 

“Henrik Freischlader” és un multiinstrumentista i compositor alemany. L’any 2009 va crear el seu propi segell discogràfic Cable Car Records, on hi ha fet els seus projectes musicals i els d’altres músics. En Henrik té gravats tres àlbums en estudi i tres en directe. El nou disc “Live 2014”, es tracta de la gira “Night Train To Budapes Farewell Tour”, que va fer per Alemanya, Bèlgica, Holanda i Suïssa. 
















MICH LADDIE BAND (UK) – LIVE IN CONCERT 

“Mich Laddie Band” és una jove banda de blues rock del Regne Unit. La formació la lidera el guitarrista Mich Laddie tot un virtuós d’aquest instrument. L’any 2012 l’àlbum “Burning Bridges” va ser considerat el millor disc de blues per “Blues & Soul Magazine”. A en Mich l’acompanyen Matt Connor a la bateria i Rhian Wilkinson al baix. El seu nou treball “Live In Concert”

Avui la proposta han sigut uns potents directes, us espero en un nou programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.