Google

02 July 2015

Red Hot Blues: Radio Show 2 Juliol

Els camins del blues ens portaran a fer un recorregut per Espanya, Estats Units, Canadà, Holanda i Bèlgica. Avui escoltareu una àmplia selecció de blues elèctric de Chicago, blues del Delta del Mississippi, blues rock i soul. 



New post & podcast every week



THE GOLDEN NOVAK BAND (USA) – THE GOLDEN NOVAK BAND 



Des de Nova York la guitarrista i violinista Jess Novak i el guitarrista Brian Golden presenten la seva música, tots dos fa molts anys estan vinculats a la música. L’any 2013 varen posar en marxa un projecte, la banda “The Golden Novak Band”.  Fan blues, soul i blues rock. Han gravat un àlbum amb 7 cançons, “The Golden Novak Band” (Doug Deutsch Publicity)




FERNANDO BEIZTEGUI (Spain) -- I ASKED FOR WATER AND SHE GAVE GASOLINE

"Fernando Beiztegui” és un bluesman de Granada. El seu repertori va del blues del Delta del Mississippi al blues elèctric de Chicago. Al llarg dels anys ha format diferents bandes com són “Malayerba Blues Band” o “The Roving Band”. Nou àlbum “I Asked For Water And She Gave Gasoline”. (Habitacion 101)
















KIRBY SEWELL (Canada) -- GIRL WITH A NEW TATTOO 

“Kirby Sewell” és un cantant canadenc. Va acompanyat d’una fantàstica banda, es mou en el blues, soul i també el blues rock. És un músic que ofereix un repertori modern. Ha gravat el seu terrcer disc “Girl With A New Tattoo” (Blindraccoon)


GEORGE TAYLOR (USA) – RAIN OR SHINE 




“George Taylor” és de Virginia, es mou en diferents àmbits com a músic, escriptor i actor. Les seves propostes musicals són, la música d’arrel americana, el roots, country i el blues. Va debutar amb l’àlbum “Trouble Town”. Ara ha enregistrat un nou disc, “Rain Or Shine” (Frank Roszak Promotions)





RIUDAURA BLUES (Spain) -- DEMO

"Riudaura Blues" són un duet de country blues de la comarca de la Garrotxa. Format per Miquel Grifell a la guitarra i l'harmònica d'Alex Hernandez. Toca'n blues del Delta del Mississippi, versions de grans clàssics del blues, com Sonny Terry, Brownie McGuee, Robert Johnson o Ray Charles. Els escoltareu en una "Demo", són tres cançons extretes de vídeos promocionals.




PHIL BEE FREEDOM (Holland/Belgium) -- CAUGHT LIVE 

"Phil Bee Freedom” és una banda formada per 6 bons músics d’Holanda i Bèlgica. Interpreten grans cançons de blues, jazz i rock. Aquesta formació l’encapçala el cantant Phil Bee, ha estat tres vegades nominat com a millor cantant en els premis “Dutch Blues Awards”. “Caught Live” (Continental Record Services), és el seu nou treball.
















THE PAT SHERIDAN BAND (USA) – THE LOVE REMAINS 

 Blues arribat d'Ohio amb “The Pat Sheridan Band”. El bluesman Pat Sheridan fa més de 40 anys que els dedica a la música. Va començar a tocar rock n’ roll, rock sureny més endavant s’endinsa en el blues i també la música d’arrel americana. Acaba de gravar el seu cinquè disc “The Love Remains”


BILLY WALTON BAND (USA) – WISH FOR WHAT YOU WANT 




“Billy Walton Band” són de New Jersey, fan blues, rock i blues rock. El guitarrista Billy Walton va tocar molt per la zona de Long Beach, durant molt temps. L’any 2007 ve a Europa en 13 ocasions. Han gravat el seu cinquè àlbum anomenat “Wish For What You Want” (VizzTone Label Group) cal dir que de les 12 cançons tan sols 3 son versions. 




Fins aquí aquest nou programa, mes blues en una nova edició.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.