Google

10 September 2015

Red Hot Blues: Radio Show 10 Setembre

Són 14 bandes que sonaran avui al programa. El blues com sempre el protagonista al llarg de 120 minuts en els seus diferents estils passant per blues acústic i també elèctric. El viatge d’avui ens porta a Estats Units, Espanya, Italia i Dinamarca. 


New post & podcast every week



TOOTS LORRAINE (USA) – MAKE IT EASY 




“Toots Lorraine”és una gran cantant de jump blues, blues de Chicago, swing i soul. Amb la seva banda ha gravat el segon treball discografic “Make It Easy” (Frank Roszak Promotions). Són unes gravacions on hi trobem versions de grans classics del blues així com temes propis.






DOUG MACLEOD (USA) – SHARED EXACTLY LIKE THIS 

“Doug MacLeod” és un bluesman que va néixer a Nova York l’any 1946. Es va familiaritzar amb el blues de jove a Sant Louis. Toca country blues en format acústic i electric. Té un nou àlbum “Shared Exactly Like This” (Bigiam). 















THE ALASTAIR GREENE BAND (USA) – TROUBLE AT YOUR DOOR 

Ara un trio de blues rock americà anomenat “The Alastair Greene Band”. Alastair és guitarrista, cantant i compositor. Influenciat per Stevie Ray Vaughan, Gov’t Mule o Johnny Winter. Edita un nou disc “Trouble At Your Door” (Delta Groove). 


BALKUN BROS (USA) – REDROVA 




“Balku Brothers” un duet nascut l’any 2010 creat pels germans Balku, Steve veu i guitarra i en Nick percussió. Tocan rockin blues, rock and roll i blues, combinen blues del delta amb rock i funk. Han gravat l’àlbum “Redrova” (Frank Roszak Promotions). 






LA FRESA (SPAIN) – HEAVY FULL PAPA




“La Fresa” són el duet Xulian Freire a la veu i guitarra i Fernando Lamas a les percussions. Presenten blues i r&b amb aires de punk rock i tocs molt personals. Debuten amb el disc “Heavy Full Papa” (Habitacion 101).







JEFF JENSEN (USA) – MOROSE ELEPHANT 

Des de California la banda del músic “Jeff Jensen”. Actualment són un trio de blues, rock and roll i soul. L’any 2004 va formar la seva pròpia banda. Presenta un nou treball “Morose Elephant” (Frank Roszak Promotions). 















MICHELE D’AMOUR AND THE LOVE DEALERS (USA) – ANTE UP 

“Michele D’Amour And The Love Dealers” són una banda de l’oest de Seattle. Aquest potent quartet fan blues amb tocs de r&b i funk. Varen debutar amb un EP l’any 2014. La cantant Michele D'Amour presenta el segon treball “Ante Up”


MIKE HENDERSON BAND (USA) – IF YOU THINK IT’S HOT HERE 




“Mike Henderson Band” toca blues i música d’arrel americana. Ha estat tres vegades nominat als premis Grammy com a compositor i músic. Ha gravat amb Emmylou Harris, Mark Knopfler o Albert King. El nou àlbum és “If You Think It’s Hot Here” (Frank Roszak Promotions). 





PETER NOVELLI (USA) – ST. AMANT SESSIONS 

Ara el viatge ens porta a New Orleans per gaudir del músic “Peter Novelli”. Ens apropa bon blues, sons de New Orleans i ritmes de jazz. També ha tocat amb moltes bandes. Ha gravat el seu tercer àlbum “St. Amant Sessions” (Frank Roszak Promotions). 
















TAS CRU (USA) – YOU KEEP THE MONEY

Música des de Nova York amb “Tas Cru”. Cantant, guitarrista i també toca el cigar box. S’interessa pel blues després de haver servit a la marina d’Estats Units,  amb un company de tripulació va formar una banda de blues. El seu sisè disc es “You Keep The Money” (Frank Roszak Promotions). 


HANS THEESSINK & TERRY EVANS (AUSTRIA/USA) – TRUE & BLUE 




S’han juntat dos grans músics Hans Theessink & Terry Evans. Tots dos són cantants i guitarristes. Provenen de llocs diferents, en Hans és austríac i en Terry és de Vicksburg al delta del Mississippi. Tenen un nou disc junts “True & Blue” (Frank Roszak Promotions). 






REGINA BONELLI (USA) – OPEN UP THE DOOR 

“Regina Bonelli” és una cantant nascuda a Nova York. Molt influenciada pel blues i el r&b dels anys 60 i 70. Als 15 anys ja estava tocant dins l’escena musical de Nova York. El seu debut discogràfic el fa amb composicions pròpies en l’àlbum “Open Up The Door” (GHT Communications).















FRANK FOIS (ITALY)– FRANK FOIS 

Blues amb un italià establert a Nova York, el guitarrista “Frank Fois”. Als sis anys fa les seves primeres gravacions i participa en diferents concursos. Influències de grans bluesmen com BB King, Muddy Waters o Buddy Guy. Presenta l’àlbum “Frank Fois”


THE BLUES OVERDRIVE (DENMARK) - CLINCH 




Blues fet a Copenage per la banda “The Blues Overdrive”. Són considerats actualment com una de les grans bandes de blues europeu. Segons diuen ells mateixos tocan un estil de blues modern i actualitzat. “Clinch” és el nou àlbum on col·laboren Duke Robillard i Joel Paterson. 





Fins aquí les propostes d’avui, us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.