Google

17 September 2015

Red Hot Blues: Radio Show 17 Setembre

Toca escoltar a 14 grans bandes de blues d’arreu del món amb propostes de blues del delta, de Chicago, de Texas i també so de New Orleans. Els camins del blues avui ens porten a Canada, Espanya, Argentina i Estats Units. 

New post & podcast every week 



THE BLUES PRISONERS (Spain) - Single 2015: CRAWLIN' KINGSNAKE


L'any 1980 al centre penitenciari de Joliet a Illinois i durant l’actuació dels "The Blues Brothers" dos presos aprofiten per escapar-se. Actualment encara estan en cerca i captura. Fan concerts clandestins arreu del nostre país, són The Blues Prisoners. Us avanço el single "Crawlin' Kingsnake" gravat a la sala Salamandra de Barcelona el maig de 2015, un primer tema del que serà el seu primer disc.





                                              FOX ROCK (Spain) – DEMO 2015 

“Fox Rock” són una banda de Barcelona. Tocan versions de clàssics del rock i també de grans mestres del blues clàssic. Són quatre músics amb llarga experiència. M’han enviat una interessant “Demo 2015” plena de bon blues. 
















JAY GORDON AND BLUES VENOM (USA) – WOODCHOPPERS BALL 

El guitarrista Jay Gordon va créixer a Chicago. Les seves influències, han sigut els grans bluesmen. Actualment amb la seva banda “Jay Gordon And Blues Venom”, porten més de 15 àlbums editats, el més nou és “Woodchoppers Ball” (Frank Roszak Promotions). 



DALANNAH AND OWEN (Canada) – BEEN AROUND A WHILE 




“Dalannah and Owen” són un duet de blues canadenc. La Dalannah fa uns 50 anys que canta blues, jazz i gospel  i l'Owen és baixista i té una trajectòria de 40 anys en el món de la música. Han gravat l’àlbum “Been Around A While” (Frank Roszak Promotions).






THE JC SMITH BAND (USA) – LOVE MECHANIC




JC Smith és de San Jose a l'estat de California. Primer va ser bateria i l’any 2000 es va passar a la guitarra, una Gibson 335. Ha obtingut diferents premis i nominacions. Ha après molt de T-Bone Walker o Albert King. Ara amb  "The JC Smith Band" té un nou disc gravat, “Love Mechanic” (Frank Roszak Promotions). 





CHARLES WILSON (USA) – SWEET & SOUR BLUES 

A “Charles Wilson” se l’anomena "The Crown Prince of Soul", és nascut a Chicago. Hi ha estat dins la banda de Bobby Rush. En solitari presenta blues i soul. Ha tingut diferents premis, el 2005 W.C. Handy Blues Award i el 2010 Blues Music Award. Té nou treball gravat, “Sweet & Sour Blues”
















KERN PRATT (USA) – BROKEN CHAINS 

Nascut al Delta del Mississippi avui escoltareu a “Kern Pratt”. Ha tocat amb grans bluesmen com Hubert Sumlin, T-Model Ford o Lil´Dave Thompson. En aquest 2015 ha estat 7 setmanes en el Top 3 del Mississippi Album Chart amb l’àlbum “Broken Chains” (Frank Roszak Promotions). 


LAURA TATE (USA) – I MUST BE DREAMING 





“Laura Tate” és una cantant de Dallas. Es mou en el món de la música des de fa anys, també és actriu i productora. Presenta el disc “I Must Be Dreaming” (Frank Roszak Promotions), un treball ple de blues, jazz, country i rock ´n´roll. 





FRANK ROBERT AND BROXCAR TOURISTS (Canada)
GOIN DOWN TO FLORIDA 

De Montreal és el bluesman Frank Robert. Aquest guitarrista toca blues a l’estil de Chicago i Texas. Actualment es mou en l’àrea de Florida. L’any 2010 va formar la banda “Frank Robert And Broxcar Tourists“. El seu quart àlbum es “Goin Down To Florida”. 
















MICK KOLASSA (USA) – GHOSTS OF THE RIVERSIDE HOTEL 

El músic “Mick Kolassa” és conegut també com ”Michissippi Mick". Fa més de 50 anys que va començar el seu amor pel blues. És membre del consell d’administració de “Blues Foundation”. Ha gravat el seu segon disc “Ghosts Of The Riverside Hotel” (Frank Roszak Promotions). 


RUSTY WRIGHT BAND (USA) – WONDER MAN




De Michigan són “Rusty Wright Band”. Aquesta formació en el seu repertori fan una bona fusió del blues amb el blues rock, on mes del 85% de les cançons són compostes per en Rusty. Acaben d'enregistrar el seu cinquè disc “Wonder Man” (Frank Roszak Promotions). 







GOYO DELTA BLUES (Argentina) – CRUDO 





Blues des de Buenos Aires amb el guitarrista Goyo Echegoyen, conegut en el món del blues com a “Goyo Delta Blues”. Aquest bluesman ens presenta un blues acústic a l’estil del delta del Mississippi. Arriba amb un nou àlbum “Crudo”






SCOTT ELLISON (USA) – ELEVATOR MAN 

“Scott Ellison” amb la seva banda toca blues rock. A mitjans dels 80 tocava amb bandes com The Shirelles, Marvalettes, JJ Jackson i moltes més. Als anys 90 va formar la seva pròpia banda. Ha fet un nou treball “Elevator Man” (Frank Roszak Promotions). 
















SMOKY GREENWELL'S NEW ORLEANS BLUES JAM (USA)
LIVE AT THE OLD U.S. MINT 

Música des de New Orleans amb “Smoky Greenwell". Aquest harmonista a mitjans dels 70 en va aprendre molt de Furry Lewis, Piano Red o Mose Vincent. Avui escoltareu a “Smoky Greenwell's New Orleand Blues Jam” que ha gravat àlbum en directa “Live At The Old U.S. Mint” (Frank Roszak Promotions). 


Fins aquí aquestes 14 interessants bandes de blues, us espero en un nou programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.