Google

03 September 2015

Red Hot Blues: Radio Show 3 Setembre

Avui en el programa ens acompanyen 10 grans bandes de blues d’Estats Units, Espanya, Brasil i Regne Unit. Escoltareu el millor country blues, blues elèctric i, com sempre, per tu la millor música negra i el so del blues més actual amb grans novetats discogràfiques. 


New post & podcast every week



SHEMEKIA COPELAND (USA) – OUTSKIRTS OF LOVE





“Shemekia Copeland” va néixer a Harlen, NovaYorkm, l’any 1979. És filla d’un dels grans de guitarristes que ha tingut el blues, Johnny Copeland. Amb els anys ha arribat a ser una de les grans veus del blues i el R&B. Te un nou àlbum, “Outskirts Of Love” (Alligator). 





HOT NASHO (SPAIN) – RIGHT FROM WRONG 

Blues fet des de Marbella per “Hot Nasho”el seu nom es Jose Ignacio Mena, és un homa orquestra. Es va iniciar com a baixista el 2003 amb els Flying Donkey. També és cantant, guitarrista, bateria i harmonicista Actualment forma part de la banda Moochers Trío. Ha gravat el treball “Right From Wrong”
















NATHAN JAMES (USA) – NATURAL BORN THAT WAY

Temps per  “Nathan James” un dels grans bluesmen americans. Actualment el seu so és una barreja del blues acústic dels anys 20, el blues dels 50 i el soul i R&B dels anys 60. Presenta l’àlbum de blues elèctric “Natural Born That Way” (Delta Groove).


JOHN MAYALL (UK) – FIND A WAY TO CARE 




Toca escoltar a una llegenda del blues el gran “John Mayall”. Nascut l’any 1933 a Anglaterra. L’any 1955 va fundar la seva primera banda i més tard la mítica formació The Bluesbreakers. El seu darrer disc es “Find A Way To Care” (Rick Lusher Blues Radio Promo).






CROOKED EYE TOMMY (USA) - BUTTERFLIES & SNAKES 

L’any 2013 va néixer la formació “Crooked Eye Tommy” a California. Al capdavant els germans Tommy i Paddy Marsh, acompanyat per una gran banda. Toca'n el blues més tradicional. Han debutat amb l’àlbum “Butterflies & Snakes” (Doug Deutsch Publicity). 
















DONALD RAY JOHNSON (USA)
THESE BLUES THE BEST OF DONALD RAY JOHNSON 

“Donald Ray Johnson” és un vetera bluesman Texa. Fa 40 anys que es dedica al blues. Ha fet gires amb grans músics. Ha estat nominat i també ha obtingut diferents premis de blues. El seu nou àlbum es “These Blues The Best Of Donald Ray Johnson” (Frank Roszak Promotions). 


DUCA BELINTANI (BRASIL) – ROTA 145 




Blues del Brasil amb “Duca Belintani”. Aquest guitarrista porta ja 25 anys en el món musical. Els seus orígens als anys 1986 feia, pop també va estar en bandes de rock i en l’actualitat toca bon blues. Ha enregistrat nou disc “Rota 145”






KELLY’S LOT (USA) DON’T GIVE MY BLUES AWAY

De California la cantant “Kelly’s Lot”. Toca molta varietat de blues i també r&b. Te 11 àlbums editats i porta més de 20 anys en el món del blues. Canta acompanyada d’una bona secció rítmica i de vents. Ha gravat nou disc “Don’t Give My Blues Away” (Miles High Productions). 
















SUGAR RAY AND THE BLUETONES (USA) - LIVING TEAR TO TEAR

També avui el blues de “Sugar Ray And TheBlutones”. Al cap davant Sugar Ray Norcia a l’harmònica que l’any 1977 juntamentament amb el bateria Neil Gouvin varen formar la primera banda. Actualment són “Monster” Mike Welch a la guitarra, Michel “Mudcat” Ward al baix i Anthonio Geraci al piano. El seu nou àlbum es “Living Tear To Tear” (Continental RecordServices).


MALACARA & WILSON BAND (SPAIN/UK) – HOPELESS BLUES





Per tancar blues fet a Barcelona amb “Malacara& Wilson Band”. Un duet format per Xavi Malacara veu i harmònica i el canadenc Tony Wilson a la guitarra. Toca'n blues, folk i rhytnm & blues dels anys 20 als 60. Presenten el segon disc “Hopeless Blues”, acompanyats per Salva “Joker” a la bateria.





Un cop més el blues ha sigut el principal protagonista, us espero en un proper espai.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.