Google

15 October 2015

Red Hot Blues: Radio Show 15 Octubre

Avui obrim el programa tot i recordant un bluesman que ha mort. El segon convidat és un bluesman històric. També escoltareu un músic que fa més de 35 anys que toca blues. Viatjarem fins a Israel per gaudir de blues i blues rock. D'Estats Units una super banda de blues i un bluesman de Filadèlfia i des de Catalunya blues en català.




New post & podcast every week  



SMOKIN' JOE KUBEK & BNOIS KING (USA) 
FAT MAN'S SHINE PARLOR 



Avui el record a un gran músic de blues que ha mort el passat 13 d'octubreus parlo de "Smokin' Joe Kubek". Nascut l'any 1956, aquest bluesman texà ha tingut una extensa trajectòria dins del blues. Ha estat més de 25 anys toca'n al costat del també guitarrista "Bnois King". Avui el recordarem amb el seu darrer disc gravat aquest anys. "Smokin' Joe Kubek & Bnois King" presenten bon blues texà dins del treball "Fat Man's Shine Parlor" (Blind Pig Records).



BUDDY GUY (USA) – BORN TO PLAY GUITAR 

L’any 1936 a Lettsworth, Louisiana, va néixer “Buddy Guy”. És un dels històrics bluesmen encara en actiu, compta amb un llarg recorregut dins del blues. Aquest 2015 ha guanyat el premi “Grammy” al millor bluesman per sisena vegada. Té un nou àlbum “Born To Play Guitar” (Blind Raccoon). On hi col·laboren Van Morrison, Joss Stone, Kim Wilson and Billy Gibbons.
















RONNIE EARL & THE BROADCASTERS (USA)
FATHER’S DAY 

"Ronnie Earl” és un bluesman que fa més de 35 anys que esta vinculat al blues. L'any 1978 toca amb The Fabulous Thunderbirds. l’any 1979 toca amb la banda de Muddy Waters. I ara fa 27 anys va formar “Ronnie Earl And The Broadcasters”. Ha gravat “Father’s Day” (Continental Record Services). En l'àlbum la veu li posen Diane Blue i Michael  Ledbetter.


THE BLUES REBELS (Israel) – OPEN ROAD 




Blues fet a Israel l’any 2012 va néixer a Telaviv “The Blues Rebels”. Aquesta banda en format de quartet la formen Dov Hammer veu i harmònica, a la guitarra Andy Watts, Avi Barak és el bateria i Amos Springer al baix. Presenten nou l’àlbum “Open Road”, un potent treball de blues i blues rock.





THE MANNISH BOYS (USA) – WRAPPED UP AND READY 

“The Mannish Boys” són una super banda de blues, la va crear la discogràfica Delta Groove l’any 2004. Els bluesmen que la formen són Sugaray Rayford, Kirk Fletcher, Frank Goldwasser, Randy Chortkoff, Willie J. Crampbell i Jimmi Bott. El seu nou àlbum es “Wrapped Up And Ready”. 
















KYLE T. HURLEY (USA) - KYLE T. HURLEY 

Blues de Filadèlfia ara amb “Kyle T. Hurley”. És un bluesman entusiasta del country blues el so de Nashville i el blues del delta. En el seu repertori aposta pel blues elèctric, Fa grans versions de temes clàssics del blues amb un estil molt particular. Fa el seu debut amb el disc “Kyle T. Hurley”.

H&B BLUES (Spain) – SORTIM DEL CAU




Temps per escoltar blues cantat en català pel compositor i guitarrista Antonio Hidalgo. Un bluesman amb una àmplia trajectòria musical. La seva actual formació es “H&B Blues” on l'acompanyen David Marky a la guitarra i el multiinstrumentista Roger Gascon. Han gravat el disc “Sortim Del Cau”.





Fins aquí les propostes d’avui, us espero en un nou programa amb més novetats.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.