Google

22 October 2015

Red Hot Blues: Radio Show 22 Octubre

Avui el blues arriba amb 8 interessants bandes de blues internacionals. Des del so del blues de Chicago i blues rock, fins pinzellades de funk, soul i rhythm & blues. Escoltareu una banda del País Basc, un altra del Regne Unit i la resta de Chicago, Nova York, New Orleans i San Diego 
New post & podcast every week



THE ROMANTICOS (Spain) – DO IT YOURSELF 





"The Romanticos” són un trio de blues del País Basc. Va néixer l’any 2009 gràcies a la passió pel blues del músic Iker Piris. Tocan blues de Chicago amb pinzellades de funk i també rhythm & blues i swing. Han gravat un nou àlbum “Do It Yourself” (Gaztelupeko Hotsak). 




CHRIS JAMES & PATRICK RYNN (USA) – TROUBLE DON’T LAST 

Els propers bluesmen són de Chicago i San Diego, el duet “Chris James & Patrick Rynn”. Tocan junts des de l’any 1990, blues tradicional de diferents estils. L’any 2008 varen gravar el seu primer disc. Ara nou àlbum el quart “Trouble Don’t Last” (VizzTone Label Group). 
















TODD WOLF BAND (USA) - LONG ROAD BACK

“Todd Wolf Band” aquest guitarrista va començar a tocar l’any 1979 en l’escena musical de Nova York. Influenciat per bandes dels 60 com Cream, Jimi Hendrix o Fleetwood Mac. Presenta l’àlbum “Long Road Back” (Hypertension-Music), on hi pots escoltar blues, Southern rock i una mica de soul. 


ANDRA FAYE & SCOTT BALLANTINE (USA) – COULDA WOULDA SHOULDA 




“Andra Faye & Scott Ballantine” són un duet de blues, jazz i country. La cantant  Andra Faye va formar part de la desapareguda banda “Saffire-The Uppity”. L’altra meitat del duet és Scott Ballantine un gran guitarrista en diferents gèneres musicals. Junts debuten amb l’àlbum “Coulda Woulda Sholda” (VizzTone Label Group). 





EUGENE HIDEAWAY BRIDGES (USA) – HOLD ON A LITTLE BIG LONGER 

Des de New Orleans el guitarrista i cantant “Eugene Hideaway Bridges”. Amb la seva gran veu toca blues barrejat amb funk, gospel i rock. L’any 2000 va fitxar per la discogràfica Armadillo on encara hi és. El vuitè àlbum gravat amb ells es “Hold On A Little Big Longer”. 
















BLINDDOG SMOKIN’ (USA) – HIGH STEPPIN’ 

Són 7 músics que formen la banda “Blinddog Smokin’”. Des de San Diego aquesta potent formació, fan una barreja explosiva de blues, funk, country, soul i rock. El seu tercer disc és “High Steppin’”(Music Avenue) En ell hi col·labora l’harmonicista Billy Branch i d’altres músics. 


THE OTHER MULES (USA) – HERE WITH THE BLUES




"The Other Mules" són una banda de rockin' blues. Formada per 3 bluesmen i que va néixer l'any 2010 a Los Angeles. Toca'n un blues tradicional a l'estil de Chicago. Interpreten versions de grans mestres del blues. Ara debuten amb l'àlbum "Here With The Blues".






THE TROY REDFERN BAND (UK) – BACK DOOR HOODOO 




“The Troy Redfern Band” banda formada l’any 2013. En Troy a 12 anys va començar a tocar la guitarra. Va entrar en el món musical influenciat per grans músics i diversos estils. Les seves composicions van del blues al blues rock. Té àlbum nou “Back Door Hoodoo” (Music Avenue). 





Ara toca posar el punt final a la selecció d’avui, us espero amb més blues en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.