Google

08 October 2015

Red Hot Blues: Radio Show 8 Octubre

Avui farem un recorregut com és habitual a cada programa pel món del blues nacional i internacional. Podreu gaudir de blues, west coast, blues a capella, jump blues, soul, blues tradicional o blues rock. Viatjarem per Estats Units, Espanya i el Regne Unit. 

New post & podcast every week 


JOHNNY BIG STONE & THE BLUES WORKERS (Spain) – MOVE ON 




“Johnny Big Stone & The Blues Workers” és un trio de blues de Barcelona. Combinan temes de west coast, jump blues i blues tradicional. La banda està formada per Johnny “Big Stone” guitarra i veu, Little Jordi contrabaix i harmònica i Reginald Vilardell a la bateria. Nou àlbum “Move On”.






SUGARAY RAYFORD (USA) – SOUTHSIDE 

El cantant de blues texà convidat avui és “Sugaray Rayford”. L’any 2010 va crear la seva pròpia banda de blues on compta amb grans músics. També ha sigut un dels cantants de la gran banda “Mannish Boys”. Sugaray ha gravat el seu tercer disc “Southside” (Delta Groove).















GAYE ADEGBALOLA & THE WILD RUTZ (USA) – IS IT STILL GOOD TO YA? 

La blueswoman Gaye Adegbalola ha creat un quartet de blues i gospel a capella. “Gaye Adegbalola & The Wild Rutz”. Les altres cantants són, Gloria Rain, Marta Fuentes i Tanyah Dadze. Tenen àlbum de debut, ple de cançons originals “Is It Still Good To Ya?” (VizzTone Label Group).


JAY STOLLMAN (USA) – ROOM FOR ONE MORE





El cantant “Jay Stollman” és un bluesman popular a la costa est d’Estats Units. Fa una fusió molt dinàmica i potent de blues, soul i rock and roll. Ha gravat el disc “Room For One More” (VizzTone Label Group), on l’acompanya la gran guitarrista “Debbie Davies”.






THE TEXAS HORNS (USA) – “BLUES GOTTA HOLDA ME” 

“The Texas Horns” esta formada per tres músics Mark “Kaz” Kazanoff, John Mills i Al Gomez. Presenten blues, soul i rock des de l’any 1999. Debuten amb el treball “Blues Gotta Holda Me” (VizzTone Label Group). En el disc hi ha convidats especials com Marcia Ball, WC Clark, Anson Funderburg i d’altres. 
















AMANDA FISH BAND (USA) – DOWN IN THE DIRT 

Ara toca escolta des de Kansas City a “Amanda Fish”. Aquesta cantant i guitarrista juntament amb els seus tres músics són una potent banda de blues i blues rock. Tenen moltes influències per Tom Waits, Koko Taylor o R.L. Burnside. Té un nou àlbum “Down In The Dirt” (VizzTone Label Group), on col·laboren vuit músics. 


JAMIE THYER (UK) – POSTCARDS FROM BEDLAM 





“Jamie Thyer” és un guitarrista i cantant de Bristol. Es fa anomenat “The Worried Men” i presenta blues i rock. Aquesta interessant banda ha gravat un nou àlbum “Postcards From Bedlam”. En aquest treball hi trobem versions i temes propis.





JOSH SMITH (USA) – OVER YOUR HEAD 





“Josh Smith” va aprendre a tocar la guitarra a 6 anys. A 13 anys ja tocava professionalment en la banda era Josh Smith And The Rhino i amb 14 anys grava el primer disc. El més nou d’ell un quart àlbum “Over Your Head” (Bear Family Records).





El blues un cop mes el protagonista d’aquest programa, us espero en una nova edició.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.