Google

05 November 2015

Red Hot Blues: 3 Bandes en Directe

Avui potent blues en directe amb 3 bandes d’Estats Units. Concerts gravats en tres llocs diferents, en un vaixell a algun lloc del Carib, a un club de Chicago i a uns estudis de Florida. Escoltareu diferents estils de blues de la mà de grans bluesmen.

Escolta el programa ♫ Listen Radio Show
New post & podcast every week



MITCH WOODS (USA) - JAMMIN’ ON THE HIGH Cs


El pianista “Mitch Woods” té un nou àlbum, “Jammin’ On The High Cs” (VizzTone Label Group). En directe des del “Mitch Woods' Club 88” en el “Legendary Rhythm & Blues Cruise”. Gravat el gener del 2015 dalt dun vaixell en algun lloc del carib. El concert és ple de blues, swing, boogie i molts més ritmes.

Mitch Woods compta amb la col·laboració d'artistes tan coneguts com Billy Branch, Tommy Castro, Popa Chubby, Dwayne Dopsie, Coco Montoya, Lucky Pèterson, Victor Wainwright i membres de Roomful Of Blues.




AMY HART (USA) – LIVE AT THE MAYNE STAGE 

“Amy Hart” és una cantant i guitarrista de blues de Chicago. Vinculada a la música  ja desde petita, la seva primera actuació la va fer l’any 1979. Té un nou àlbum gravat, “Live At The Mayne Stage” (VizzTone Label Group), Enregistrat el juliol de 2014 a la sala Mayne Stage de Chicago. Són cançons de blues i blues rock compostes per ella. L’acompanyen quatre grans músics, Wally Hoffmann, PT Gazell, Gene Bush i Matt McDowell.

















BRETT WELLMAN & THE STONE COLD BLUES BAND (USA)
ROOTED IN THE BLUES 

Ara un quartet de blues elèctric de Chicago amb “Brett Wellman & the Stone Cold Blues Band”. Varen néixer sota l’influència del blues de Chicago i del Delta del Mississippi. Ara Brett Wellman ha gravat un àlbum en directe amb public als estudis, “From The Heart Recording Studio-Concert Production”, a la localitat de Sopchopyy de Florida. Enregistrat el 11 de gener del 2014 “Rooted in the Blues”.


Fins aquí el blues en directe, us espero en un proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.