Google

12 November 2015

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 12/11/2015 - Entrevista a THE RUSTIES BLUES BAND (en catala)

Avui en directe en els estudis de Radio Vilafant podreu gaudir d'una entrevista i actuació per presentar una banda de blues catalana. Seguirem amb mes blues, blues-rock i blues de Chicago, ens acompanyaran diferents formacions des d’Estats Units, Barcelona i Australia. 



New post & podcast every week



THE RUSTIES BLUES BAND (Spain) – INDEPENDENT BLUES

Entrevista i actuació en directe en els estudis de Radio Vilafant. Ens acompanyaran dos membres de la banda “The Rusties Blues Band”. Parlarem d'ells i del seu disc de debut.

Banda nascuda a mitjans del 2013 a les comarques de la Garrotxa i Ripolles. Tocan blues de Chicago i rhythm & blues, La formen Miquel "fingers" Grifrell a la veu, guitarres i harmònica, Manel "ràfegues" al piano i hammond , en "Little" Toni al baix i Karlus "hammer" bateria. Presentan un doble àlbum “Independent Blues” i tocan cançons pròpies i versions de bluesmen classics.




BAD NEWS BARNES & THE BRETHREN OF BLUES BAND (USA)
90 PROOF TRUTH 



“Bad News Barnes & The Brethren Of Blues Band” és la banda liderada pel músic Chris Barnes. Fa més de 30 anys que és actor, còmic d’èxit, escriptor i també músic. Ha obert concerts de Koko Taylor, Pinetop Perkins o Hound Dog Taylor. Presenta blues i blues-rock en un nou àlbum “90 Proof Truth” (Under The Radar Music Group). Inclou un cd de 12 cançons i també un DVD gravat en directe.




ROB TOGNONI (Australia) – BIRRA FOR LIRA 




Blues fet a Australia pel guitarrista “Rob Tognoni”. Fa més de 40 anys que els dedica a la música. Des de Tasmania es va introduir en el blues a Europa gràcies al bluesman Dave Hole l’any 1994. Presenta un so power-blues-rock en el nou disc. “Birra For Lira” (Blues Boulevard Records), és el seu divuitè treball discogràfic. 




CHINO & THE ACOUSTIC BLUES COMPANY (Spain) 


L’any 2005 va néixer la formació “Chino & The Acoustic Blues Company”. Una banda liderada pel bluesman argentí establert a Barcelona Hernan Senra conegut com a “Chino”. Presenten un blues en estat pur i elegant amb cançons pròpies i grans versions de clàssics del blues. Un nou treball amb bon blues en un primer àlbum de presentació que porta el seu nom. L'acompanyan els musics Rod Deville, Victor Puertas, Marti Elias i Bernat Font. 




Avui hem tingut blues en directe des dels nostres estudis, per seguir amb diferents bandes internacionals. Us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.