Google

19 November 2015

Red Hot Blues: Radio Show 19 Novembre

Avui l’actualitat discogràfica inclourà 9 novetats. Grans bandes d’Estats Units, Espanya i Croàcia amb gravacions on hi col·laboren diferents bluesmen d’alt nivell. Escoltareu blues de Chicago, també de New Orleans i fins hi tot soul o r&b. També hi ha un homenatge a un músic croat desaparegut. 



New post & podcast every week



MIGHTY MIKE SCHERMER (USA) – BLUES IN GOOD HANDS 




Blues de California amb el guitarrista “Mighty Mike Shermer”. Ha acompanyat a bluesmen com Andy Santana, Elvin Bishop, Maria Muldaur o Charlie Musselwhite. En el seu cinquè àlbum “Blues In Good Hands” (VizzTone Label Group) hi col·laboren Marcia Ball, Tommy Castro, Angela Strehli o John Németh. 





ANDY SANTANA AND THE WEST COAST PLAYBOYS (USA)
WATCH YOUR STEP

Toca gaudir d'un bluesman de California “Andy Santana”. Aquest harmonicista, guitarrista i compositor toca blues de Chicago també de New Orleans i r&b. Acompanyat per la banda “West Coast Playboys” ha gravat un nou disc “Watch Your Step!” (Delta Groove). Hi col·laboren Kid Andersen, Rusty Zinn o Mighty Mike Schermer. 
















DEB CALLAHAN (USA) – SWEET SOUL 

Blues de Filadelfia amb “Deb Callahan”. La prestigiosa revista “Blues Revue” diu d'aquesta cantant que és la següent Bonnie Raitt. Deb té una potent veu i a més compon bons temes de blues i soul. Ha enregistrat el seu sisè àlbum “Sweet Soul" (Frank roszak Radio Promotions), un treball amb de cançons d'ella. 


JIMMY BARNATAN & THE COCOONERS (Spain) – MOTORCLUB 





"Jimmy Barnatan"
és un bluesman de Santander. A part de músic és actor fa cinema i escriu. L'adolescència l'ha passat a Nova York on va aprendre de diferents estils musicals. "Jimmy Barnatan & The Cocooners" han gravat nou àlbum "Motorclub" (Gaztelupeko Hotsak).






KEVIN SELFE (USA) – BUY MY SOUL BACK 

“Kevin Selfe” va entrar en l’escena del blues l’any 2006. Va ser nominat als premis “Blues Blast Award” l’any 2013. Ara “Buy My Soul Back”  (VizzTone Label Group), és el seu quart àlbum ple de bon blues. Hi collaboren Sugaray Rayford, Willie J Campbell, Gene Taylor o Jimi Bott. 
















LARA PRICE (USA) – I MEAN BUSINESS 

“Lara Price” una cantant que va néixer a Vietnam l’any 1975. A Lara l’història que la vincula al blues va començar l’any 1998 a Estats Units en unes jam sessions a la localitat de San Jose. L’any 2000 va debutar amb la seva banda en el llegendari festival de blues de Monterey. Ha gravat nou disc “I Mean Business” (VizzTone Label Group).


TOMISLAV GOLUBAN & NEBOJSA BUHIN (Croatia)
FOR A FRIEND & BROTHER 



"Tomislav Goluban & Nebojsa Buhin” fan un homenatge a Drazen Buhin que va morir l’any 2012. Era un músic, promotor, lluitador pels drets dels músics i l’ànima de la societat del blues “Croatian Blues Forces”. En Tomislav va ser un gran amic seu i en Nebojsa era el seu germa, presenten l’àlbum “For A Friend & Brother” on col·laboren 19 músics. En ell hi ha 12 cançons instrumentals de bon blues. 




ELLIS HOOKS (USA) – NEEDLE IN A HAYSTACK 




“Ellis Hooks” és un guitarrista nascut a Alabama que presenta un estil molt actual. En la seva musica, s’hi pot escoltar blues, soul, r&b i gospel. Les seves influències són Sam Coke, Little Milton o Otis Redding. A 15 anys marxa de casa buscant fortuna com a cantant. El seu nou disc es “Needle In A Haystack” (Blues Boulevard).






MARILYN OLIVER BAND (USA)
Single Live 2015: I'D RATHER GO BLIND 



"Marilyn Oliver" més coneguda com a “Queen of Blues”. És una de les veus del Blues d'Ohio, en el seu repertori fa versions de clàssics del blues i del soul. Avui escoltareu "I'd Rather Go Blind" un single gravat en directe el setembre del 2015 a la República Txeca, dins la seva primera gira internacional. Estava acompanyada per tres músics txecs. Aquest és el vídeo del reportatge sobre els concerts.




Aquestes han estat les novetats d’avui, us espero en un nou programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.