Google

26 November 2015

Red Hot Blues: Radio Show 26 Novembre

Obrim amb dos grans bluesmen de Chicago i New Orleans. Per continuar blues fet a Barcelona amb un EP de debut. La unió d’un guitarrista britànic i una banda andalusa. Blues des de Boston amb una gran formació. I per acabar blues arribat de Finlandia. 


New post & podcast every week


THE HENRY GRAY / BOB CORRITORE SESSIONS (USA) 
VOL. 1: BLUES WON'T LET ME TAKE MY REST


Dos grans bluesmen junts “Henry Gray & Bob Corritore”. L'històric músic “Henry Gray” és un pianista nascut l’any 1925 a la Louisiana i “Bob Corritore” un harmonicista que va néixer a Chicago l’any 1956. Han gravat l’àlbum “Sessions Vol. 1: Blues Won't Let Me Take My Rest” (Delta Groove), amb molt de blues de Chicago i New Orleans. Hi col·laboren: Robert Lockwood JR., Willie “Big Eyes” Smith, Nappy Brown, Tail Dragger, Bob Margolin i molts més. 




RAUL ALEMANY & ALBERT AGUIAR (Spain) – ROCK & BLUE 

Blues des de Barcelona amb “Raul Alemany & Albert Aguiar. Proposen bon blues cantat en castella amb temes originals. "Raul Alemany” veu i harmònica i “Albert Aguiar” a la guitarra. Debut amb un interessant EP “Rock & Blue”. Els acompanyen els músics Jose Palomino “Titi” a la bateria, i Llucia Gomila al baix I violi. 
















MIKE VERNON Y LOS GARCIA (UK/Spain) – JUST A LITTLE BIT 

S’ha unit el talent d’un guitarrista britànic establert a Espanya i una banda andalusa us presento “Mike Vernon y Los Garcia”. En Mike Vernon va ser un dels principals productors de bandes de blues britàniques. I Los Garcia una veterana banda de rock and roll i blues d’Antequera. "Mike Vernon y Los Garcia", han gravat el disc “Just A Little Bit” (Cambaya Records). Hi col·laboren Quique Bonal, Vicky Luna, Kid Carlos Moreno i d’altres. 


ANTHONY GERACI AND THE BOSTON BLUES ALL-STARS (USA)
FIFTY SHADES OF BLUE 




Des de Boston blues amb “Anthony Geraci And The Boston Blues All-Stars”. La lidera el pianista i compositor Anthony Geraci, que esta al capdavant d’una gran formació. Han gravat l’àlbum “Fifty Shades Of Blue” (Delta Groove). S’hi pot escoltar a grans bluesmen com Sugar Ray Norcia, Darrell Nulisch, Toni Lynn Washington i molts més. 





MICKE BJORKLOF & BLUE STRIP (Finland) – AIN’T BAD YET 




“Micke Bjorklof & Blues Strip” són una banda de blues de Finlandia. Aquest músic fa més de 30 anys que esta en el món del blues. Aquest harmonicista i guitarrista porta gravats vuit àlbums, el més nou “Ain’t Bad Yet” (Hokahey! Records). Un treball inspirat en el so de New Orleans, on inclou 12 cançons originals. 





Avui ens han acompanyat cinc grans bandes de blues, us espero en un nou programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.