Google

17 December 2015

RED HOT BLUES: Blues: Radio Show - 17/12/2015 - Entrevista a LLUIS COLOMA "XII Blues & Boogie Reunion"

Avui entrevista a Lluís Coloma per parlar del XII Blues & Boogie Reunion. També la veu d’una gran blueswoman, un harmonicista de Brasil, bon blues-rock des de Galícia, un blues nadalenc i dues bandes nord-americanes de blues, southern rock i blues-rock.


Escolta el programa ♫ Listen Radio Show


New post & podcast every week



XII BLUES & BOOGIE REUNION

Entrevista al pianista "Lluís Coloma" per parlar del "XII Blues & Boogie Reunion",
Uns concerts que es fan a la Nova Jazz Cava de Terrassa els dies 5 i 6 de gener, tot un regal de música en directe per Reis.

Com cada any dos pianos damunt l’escenari i en aquesta edició amb 4 grans pianistes internacionals, “Mike Sanches” del Regne Unit, “Martin Schmitt” d’Alemanya, “Jean-Paul Amouroux” de França i el mateix “Lluís Coloma”. Dos dies a ritme del millor blues i boogie woogie, acompanyats per Manolo German al baix i Marc Ruiz a la bateria. 



ZORA YOUNG & LITTLE MIKE AND THE TORNADOES (USA)
FRIDAY NIGHT 

“Zora Young” nascuda al delta del Mississipí va créixer amb la música gospel i al sis anys la família es trasllada a Chicago. Amb una potent veu actualment canta r&b i blues. Té un nou àlbum, “Friday Night” (Frank Roszak Radio Promotions), i a Zora Young en aquest disc l'acompanya la banda “Little Mike and The Tornadoes”
















VAL TOMATO (Brazil) – VINTE LONGOS ANOS 

“Val Tomato” és un harmonicista del Brasil. Fa més de 20 anys que està vinculat a la música. Ha participat en molts festivals. El consideren un mestre del blues al Brasil. Ha gravat el seu quart àlbum, “Vinte Longos Anos”. Totes les cançons les ha compost ell.


PEACH (USA) – Single: MERRY CHRISTMAS BABY  
.



Des de Los Angeles la cantant, guitarrista i compositora “Peach”. Amb la seva potent i a l'hora sensual veu és una de les grans cantants de blues del sud de California. L'escoltareu en un single cantant un clássic blues nadalenc la canço es "Merry Christmas Baby" (Doug Deutsch Publicity Services).





VICTOR ANEIROS (Spain) – A SOLDADE PIDE COPAS NOS BARES





“Victor Aneiros” comença la seva carrera musical l’any 1999. El consideren pioner del blues-rock a Galícia. Aquest cantant i compositor, l’any 2004 va treure el primer disc. Ara en presenta un de nou “A Soldade Pide Copas Nos Bares”.






STOLEN HEARTS (USA) – Single: LET'S GET IT ON (FROM CHRISTMAS)  
.




"Stolen Hearts" a la seva música l'anomenen Dirty Southern Soulsón un duet format per Pam Taylor i Robert Johnson Jr. Es mouen en diferents ritmes com blues, soul, rock, folk i jazz. Han gravat un blues de nadal compost per ells "Let's Get It On (From Christmas)"  (Frank Roszak Radio Promotions).





THE BEAT DADDY’S (USA) – HOODOO THAT WE DO 

“The Beat Daddy’s” es va formar a mitjans dels anys 80 a Indiana. La seva música és una fusió de blues i southern rock. Són un trio format per Larry Grisham, Tommy Stillwell i Jon Rochner. Han enregistrat un nou treball “Hoodoo That We Do” (Frank Roszak Radio Promotions). 
















MICHAEL QUEST (USA) – NOT DONE JUST YET 

Des de Michigan “Michael Quest”, és guitarrista, compositor, actor i productor. Porta més de 25 anys en l’escena musical, toca blues-rock i country. L’escoltareu en un interessant àlbum “Not Done Just Yet”.

Fins aquí les novetats d’aquest programa, us espero en el proper amb més blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.