Google

14 January 2016

Red Hot Blues: Radio Show 14 Gener

Avui gaudireu d’un programa amb molt de blues acústic i també potent blues elèctric. Com sempre diferents estils passant pel Delta del Mississippi, Chicago i Texas. Caminarem pels camins del bluesEstats Units, França, Espanya, Brasil i el Regne Unit. 


New post & podcast every week





KNICKERBOCKER ALL STARS (USA) – GO BACK HOME 





“Knickerbocker All Stars” són una potent banda de blues i r&b. Formada per veterans músics de les bandes de Duke Robillard Band, Roomful Of Blues i Sugar Ray and The Bluetones. Han gravat l’àlbum “Go Back Home” (Frank Roszak Prootions). 





HOT NASHO & NONO QUE TONO (Spain) – BLUES AT HOME 

“Hot Nasho & Nono Que Tono” són un duet de blues acústic. Format pel cantant i multiinstrumentista Ignacio Mena conegut com a "Hot Nasho" i l’harmonicista "Nono Mellado". Junts han gravat un EP de cinc cançons. “Blues At Home”















FELIX SLIM (Spain) – MIDTOWN BLUES 

El bluesman Felix Amieva nascut a Ceuta, és conegut en el món del blues nacional com a “Felix Slim”. És un estudiós del blues dels anys 20 i 30. Vocalista, guitarrista i harmonicista, toca Blues Rural, Country Blues i Folk Blues. Ens presenta un nou disc “Midtown Blues”


MISSISSIPPI BIGFOOT (USA) – POPULATION UNKNOWN 





“Mississippi Bigfoot” són una banda de blues que va néixer la primavera del 2015 a Clarlsdale al Mississippi. Són una formació de blues i blues rock on la veu li posa Christina Vierra. Fan el debut amb l’àlbum “Population Unknown” (Frank Roszak Radio Promotions). 





ERIC BIBB & JJ MILTEAU (USA-France) – LEAD BELLY’S GOLD 




S’han ajuntat dos mestres del blues “Eric Bibb & JJ Milteau”. Són el veterà harmonicista francès “JJ Milteau” i el guitarrista de Nova York ”Eric Bibb”. Han enregistrat l’àlbum en acústic i gravat en directe “Lead Belly’s Gold” (Dixiefrog). Aquest treball es un tribut al llegendari cantant Huddie Ledbetter conegut com a "Lead Belly".





CHRISTIANO GUERRA BAND (Brazil) – MOJO 

Viatgem fins a Rio de Janeiro per escoltar a “Christiano Guerra Band”. Són un trio de blues i blues rock que fan versions i temes propis, liderada pel músic Christiano Guerra. Fa molt de temps que estan dins l’escena musical del Brasil toca'n en clubs i festivals. Han gravat el quart àlbum “Mojo”















DUKE ROBILLARD (USA) – THE ACOUSTIC BLUES & ROOTS

Us presento un cop mes l’excel·lent bluesman “Duke Robillard”. En format acústic aquest guitarrista ha editat un nou l’àlbum “The Acoustic Blues & Roots” (Dixiefrog). Podreu gaudir de la col·laboració de bons bluesmen com Maria Muldaur, Jay McShann, Doug James, Jerry Portnoy i molts més. 


HUSKY TONES (UK) – TIME FOR A CHANGE 





“Husky Tones” són un quartet de Bristol. Al capdavant d'aquest quartet Victoria Bourne i Chris Harper. Aquesta jove banda proposen, un interessant blues contemporani molt modern i fresc. Han debutat amb l’àlbum “Time For A Change”. 






SMILING JACK SMITH & DAVID GWYNN (USA ) – SIMPLE PLEASURE



“Smiling Jack Smith & David Gwynn” són dos músics nord americans establerts a Madrid. En “Jack Smith” és compositor i guitarrista, fa 20 anys que toca blues. En “David Gwynn” és un guitarrista que ha treballat amb diferents bandes espanyoles. Han gravat un nou disc junts “Simple Pleasure”





Pots escoltar tots els podcast aquí. 

You can listen to all the podcast here.




No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.