Google

28 January 2016

Red Hot Blues: Radio Show 28 Gener

Avui 4 novetats de bon blues. Gravacions en directe inèdites mai editades d’un gran guitarrista. Des de Barcelona una nova banda de blues, country rock i swing. També un doble àlbum que recull noves bandes de blues del Regne Unit. Per acabar 4 llegendaris guitarristes de la mítica Telecaster en directe.



ALBERT CASTIGLIA (USA) - BOOTLEG VOL 1 & 2 



“Albert Castiglia” és un bluesman que fa 20 anys que toca blues. L’any 1996 és convertir en el guitarrista principal de la banda de Junior Wells. Treballa en solitari des de l’any 2002. Us presento en exclusiva un doble àlbum “Bootleg Vol 1 - 2” (Rick Lusher Blues Radio Promo). Són gravacions en directe inèdites mai editades, fetes des de l'any 1997 al 2015. 




ROOM 69 (SPAIN) – COME IN

“Room 69” és una banda de Barcelona i Montornès del Valles. Un quartet de blues que va néixer l’any 2014. Toca'n un ampli repertori de blues, country rock i swing. Formada pels músics Julio Vallejo veu i guitarra, Jaime Blanco al violí, Daniel Nunes que toca el contrabaix i Olivier Rocque a la bateria. Debut discogràfic amb l’àlbum “Come In”
















UK BLUES 2DAY VOL 1 & 2 (UK) 
(DAVE SPARK MUSIC COMPILATION)

"Blues 2Day Vol 1 & 2” és un projecte del músic "Dave Spark". Ha seleccionat les bandes i ha produït aquest dobla àlbum. Inclou moltes de les noves bandes de blues del Regne Unit. Interpreten diferents estils country blues, blues de Chicago, blues rock o blues del delta entre d’altres.


AMOS GARRETT – JAMES BURTON – ALBERT LEE – DAVID WILCOX (USA/UK)
GUITAR HEROES



Amos GarrettJames BurtonAlbert LeeDavid Wilcox són 4 llegendaris guitarristes de la mítica Telecaster. Aquests músics a mitjans de la dècada dels anys 50 varen donat forma i canviaren el so de la música popular. Han gravat en directe “Guitar Heroes” (Dixiefrog), un àlbum amb molt de blues, rockabilly o rock and roll. Enregistrat en el Island MusicFest de Vancouver el 12 de juliol del 2013.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.