Google

07 January 2016

Red Hot Blues: Radio Show 7 Gener

Us presento una nova edició amb les millors formacions de blues elèctric i acústic. Seran 8 bandes d’Estats Units, Espanya i Bèlgica. Ens presenten blues rural, de Chicago, blues pantanos, del delta del Mississipí, soul i r&b. 


New post & podcast every week





BONITA & THE BLUES SHACKS (USA) - BONITA & THE BLUES SHACKS 




“Bonita & The Blues Shacks” són una formació que combina'n blues, soul i r&b. Formada per la cantant sud-africana “Bonita Niessen” i la banda alemanya “The Blues Shacks”. Han gravat àlbum de debut amb el seu nom “Bonita & The Blues Shacks” (CrossCut Records)






LA RURAL BLUES BAND (Spain) – UN MUNDO MEJOR 3Km

Des de Getafe “La Rural Blues Band”. D’una manera molt particular toca'n blues rural al més pur estil del delta del Mississipí. Banda nascuda sota les influències de Robert Johnson, Muddy Waters, Albert King o Willie Dixon. Han enregistrat el segon treball anomenat “Un Mundo Mejor 3Km”















BOB MARGOLIN (USA) – MY ROAD

“Bob Margolin” és tot un veterà bluesman de l’escena del blues americà. A 15 anys va començar a tocar la guitarra. Fa entrar a formar part de la banda de mític Muddy Waters l’any 1973. Va formar la seva pròpia banda l’any 1980. Presenta nou àlbum “My Road” (VizzTone Label Group). 


CROWJANE (Spain) – CROWJANE 



“Crowjane” és un duet de Sevilla. Són Rafa Colmenarejo veu, guitarra i percussions i el també guitarrista Miquel Jimenez. Tenen un repertori de blues rural i folk on versiona'n a grans clàssics. El debut el fan amb un àlbum al seu nom “Crowjane”. Hi ha la col·laboració del harmonicista Manuel De Arcos





A CONTRA BLUES (Spain) – R&B




De Barcelona són la banda “A Contra Blues”. Formació de cinc músics que va néixer l’any 2006. Actualment ja estan consolidats en el panorama del blues nacional. Han gravat el que és el seu cinquè treball discogràfic “R&B”. Un disc on hi trobem grans versions de clàssics i temes propis ell hi ha la col·laboració de cinc músics.





BLUES KARLOFF (Belgium) – LIGHT AND SHADE
“Blues Karloff” són un quintet belga de blues. Els ha influït pel blues-rock britànic dels anys 60 i 70 i també per bluesmen clàssics com Muddy Waters, Jimmy Reed, o Howlin Wolf. El debut discogràfic va ser l'any 2014, ara tornen amb un nou àlbum “Light And Shade” (Blues Boulevard). 















JONN DEL TORO RICHARDSON (USA) – TENGO BLUES 

Temps ara pel bluesman america “Jonn Del Toro Richardson”. Comença a tocar la guitarra a vint anys. Escoltava i aprenia de molts estils musicals com country, r&b, rock clàssic o el so Motown, fins que descobrí el blues. Ha tocat amb Bob Margolin, Hubert Sumlin o James Cotton. Té un nou disc “Tengo Blues” (VizzTone Label Group). Hi col·labora el guitarrista Anson Funderburgh


BOOGIE BEASTS (Belgium) – COME AND GET ME





Des de Bèlgica ara la música de “Boogie Beasts”. Toca'n blues elèctric del Delta, punk boogie, blues pantanos, trance blues i rock de garatge. Un quartet que fan el debut discogràfic amb l’àlbum “Come And Get Me” (Blues Boulevard)..






Aquestes han estat les propostes d’avui, us espero en un nou programa ple de blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.