Google

11 February 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 11/02/2016 - Entrevista a AMADEU CASAS (en catala)

Entrevista al bluesman català Amadeu Casas per parlar d’un nou àlbum. Seguirem amb 4 bluesmen nord-americans, dos del Delta del Mississipi, un bluesman texà i el darrer músic de St Louis. Per tancar el programa blues rock amb un jove trio del Regne Unit. 





New post & podcast every week 


AMADEU CASAS / AUGUST THARRATS / NONO FERNANDEZ (SPAIN)
POCKET CONCERTS 


Entrevista al músic Amadeu Casas per parlar del nou disc “Pocket Concerts", on tocan Amadeu Casas / August Tharrats / Nono Fernandez.

“Amadeu Casas” un guitarrista amb una llarga trajectòria en el blues, tant en de diferents bandes com en solitari. “August Tharrats” ha estat un pianista pioner en el nostre país del blues i boogie woogie. I en “Nono Fernandez” és un gran contrabaixista, va col·laborar amb Tete Montoliu o Bill Berry. 
Presenten aquest interessant àlbum conjunt, gravat el 2014 al centre cultural de Collblanc-La Torrassa. 



ZAC HARMON (USA) – RIGHT MAN RIGHT NOW 

“Zac Harmon” va néixer a Jackson, Mississippi. Conegut com a guitarrista, organista, cantant i compositor de blues. Combina el millor dels vells bluesmen amb un blues actual amb composicions modernes. Presenta un nou àlbum “Right Man Right Now” (Blind Pig Records)
















BOO BOO DAVIS (USA) – ONE CHORD BLUES 

"Boo Boo Davis” és un bluesman nascut a Drew en ple cor del Delta del Mississippi. És un dels bluesmen que forma part de la darrera generació de músics que escriu i toca blues basat en experiències personals. Aquest cantant i harmonicista presenta el nou àlbum “One Chord Blues” (Black And Tan Records)


RANDY McALLISTER (USA) – GRISTLE TO GOLD 




Des de Texas el blues de “Randy McAllister”. Diuen que la seva música és una barreja de Doug Sahm, John Hiatt i Delbert McClinton. Des de l'any 1997 que va gravar el primer disc, ara acaba d’enregistrar el dotze “Gristel To Gold” (Frank Roszak Radio Promotions). 





MIKE ZITO & THE WHEEL (USA) – KEEP COMING BACK 





“Mike Zito” és un guitarrista nascut a St. Louis l’any 1970. D’adolescent va començar a tocar la guitarra a la seva localitat natal. El 2010 va guanyar un premia a la millor cançó de blues. L’any 2012 va signar per la discogràfica Ruf Records. Ara té un nou àlbum “Keep Coming Back”






GAV HAMILTON & THE JAYHAWKERS (UK)
FAKE GANGSTER MAN




“Gav Hamilton & The Jayhawkers” són una jove banda del Regne Unit. Un trio format per Gav Hamilton, Ben Culkin i Dan Waterston. En la seva música hi ha moltes influències de diversos estils. Toca'n bon blues combinat amb rock. Debuten amb l’àlbum “Fake Gangster Man”.





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.