Google

04 February 2016

Red Hot Blues: Radio Show 4 Febrer

Avui 7 potents bandes internacionals de blues. D’Estats Units escoltareu blues, rhythm & blues, soul, blues rock, west coast rock, blues de Chicago i del Delta del Mississippi. D’Espanya una banda que tocan soul, funk i el blues en les seves diferents varietats. També temps per gaudir d’un històric del blues rock britànic i un argentí establer a San Francisco. 



New post & podcast every week 



TOMMY CASTRO & THE PAINKILLERS (USA)
METHOD TO MY MADNESS 




L’any 1955 a California va néixer “Tommy Castro”. Toca blues, Rhythm & Blues, soul i west coast rock. Té una particular tècnica per tocar la guitarra i és amb la fulla d’una navalla. "Tommy Castro & The Painkillers” ha gravat un nou àlbum, el setze en la seva carrera “Method To Madness” (Alligator Records). 





ADRIAN COSTA BLUES BAND (Spain)
ADRIAN COSTA BLUES BAND 

“Adrian Costa" és un bluesman de Santiago de Compostela. Guitarrista i cantant amb banda pròpia i també esta en la banda “Los Reyes Del K.O.”. Presenta un nou disc “Adrian Costa Blues Band”, un àlbum amb soul, funk i el blues en les seves diferents varietats. Gravat entre Estats Units i Galicia. Hi col·laboren Dennis Dove, Chris Burns, Kid Andersen i June Core. 
















THE CASH BOX KINGS (USA) – HOLDING COURT 

“The Cash Box Kings” són 9 músics de la vella escola del blues de Chicago. Toca'n el blues de la post guerra dels anys 40 y 50, i també el so que es feia al Delta del Mississippi en els anys 20 i 30. Aquest blues el presenten ple d’energia i molt actualitzat. Tenen un nou treball “Holding Court” (Blind Pig Records). 


KAREN LOVELY (USA) – TEN MILES OF BAD ROAD 




Des de Porland la cantant “Karen Lovely”. Amb una potent veu interpreta bon blues i blues rock. Ha guanyat diferents premis i ha fet gires per Estats Units, Canada i Europa. Ha gravat “Ten Miles Of Bad Road” (Frank Roszak Radio Promotions) és el seu quart àlbum. En ell hi ha 13 cançons originals. 





KIM SIMMONDS AND SAVOY BROWN (UK)
THE DEVIL TO PAY 

Blues i blues rock des de Gales amb “Kim Simmonds and Saboy Brown”. Aquest guitarrista a 19 anys va formar els "Savoy Brown" i varen signar per la discogràfica Decca. Va arribar a ser una de les bandes referents del blues britànic. Tornen amb “The Devil To Pay” (Ruf Records), aquest és el seu 31è àlbum gravat tant pel que fa amb la banda com en solitari. 
















RB STONE (USA)
SOME CALL IT FREEDOM (SOME CALL IT THE BLUES)

“RB Stone” se'l coneix com al “Blues Cowbow”. De petit a casa ja es vivia intensament la música, s’escoltava blues, boogie, rock and roll i mes. Aquest bluesman ha enregistrat un 17è àlbum “Some Call It Freedom (Some Call It The Blues)” (Rick Lusher Blues Radio Promo). Amb molt de Mississippi hill country blues Delta blues i Roots Rock. 


DAVID M’ORE (Argentina) – PASSION SOUL AND FIRE 




“David M’ore” va arribar a l’escena musical a principis dels 90. Guitarrista de blues rock és nascut a l’Argentina i actualment viu a San Francisco. Molt influenciat per Deep Purple, Gary Moore, Albert King, Johnny Winter o Stevie Ray Vaughan. Presenta el 13è àlbum de la seva carrera “Passion Soul And Fire” (Doug Deutsch Publicity Services). 





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.