Google

17 de març 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 17/03/2016 - Entrevista a EDUARD CARRERAS i XARLI SALAS "PEXSON BLUES" (en catala)

Avui en directe en els estudis de Radio Vilafant podreu gaudir d'una entrevista i actuació dels Pexsom blues.
La segona part del programa molt mes blues en directe, gravacions de dues bandes internacionals des d’Estats Units. 

New post & podcast every week 


PEXSOM BLUES (SPAIN) – LA NIT MES NEGRA 

Entrevista i actuació en directe als estudis de Radio Vilafant amb la formació “Pexsom blues” de Girona. Presentació del projecte “La Nit Més Negra”.


L’any 2012 va néixer aquest duet format per 2 músics d’una àmplia experiència musical. “Eduard Carreras” guitarra i veu i “Xarli Salas” al baix, hi han estat en bandes com Blues de Rostoll, Cabaret Grup, Border Line Blues Band, Siluets o Llops de Mar. Toca'n diferents estils com blues, boggie, swing, rock and roll. El projecte “La Nit Més Negra” un ampli recorregut per la música negra des dels seus orígens. 
                                                                                                   
                                  Pexsom Blues - L'Hotel Dels Cors Trencats 


 

 Pexsom Blues - Thats Alright Mama


POPA CHUBBY (USA) - BIG, BAD AND BEAUTIFUL LIVE 
Blues de Nova York amb Ted Horowitz conegut com a “Popa Chubby”. Aquest guitarrista porta ja 25 anys en l'escena musical Americana i ja s'ha convertit en una de les llegendes actuals del blues rock america. Presenta nou treball “Big, Bad And Beautiful Live” (Dixiefrog Records), és un doble i potent àlbum gravat en la gira feta per frança en diferents localitats el març del 2015. Són un quartet impressionant amb unes gravacions on hi ha molts temes originals i alguna versió.DAVE MUSKETT ACOUSTIC BLUES BAND (USA)
LIVE AT THE SLIPPERY NOODLE INN 
D’Indianapolis el blues de “The Dave Muskett Acoustic Blues Band”. La banda esta liderada pel guitarrista i cantant Dave Muskett. Ha estat dues vegades finalista en el International Blues Challenge. En el 2015 en duet “Muskett & Carnes” i el 2016 en Daves com a solista. Escoltareu el nou àlbum gravat en viu “Live At The Slippery Noodle Inn” (Blindraccoon). Ple de composicions pròpies a l'estil del blues acústic més tradicional. Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.