Google

31 March 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 31/03/2016 - Entrevista a BIG MAMA MONTSE "BIG MAMA & SISTER MARION" (en catala)

Entrevista a la blueswoman catalana “Big Mama Montse” presentació del nou album.
I després podreu gaudir de 4 bandes Nord Americanes. Un recorda'n els 25 anys de carrera musical. Un altre porta més de 40 vinculat al blues, el tercer és gemà de Freddie King. I el darrer des de Detroit fusiona el blues i soul, rock i rhythm & blues.




New post & podcast every week 



BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION (Spain)
JUKE JOINT SESSIONS 

Entrevista a “Big Mama Montse” per parlar del nou àlbum que ha gravat juntament amb “Sister Marion”.

Montse Pratdesaba coneguda com a “Big Mama Montse” aquesta guitarrista i cantant és una gran blueswoman amb molt anys d'èxperiencia. I la Miriam Aparicio se la coneix com “Sister Marion” una excel·lent pianista i és presidenta de la “Societat del Blues de Barcelona”. Totes dues formen part de l'escena del blues a casa nostre. Han gravat un primer àlbum “Juke Joint Sessions”.



TOMMY McCoy (USA) – 25 YEAR RETROSPECT

“Tommy McCoy” és un bluesman que comença a tocar la guitarra a 8 anys. Influenciat pels grans Bo Diddley, B.B. King, Chuck Berry, Albert King o Feddie King. A principis dels 80 va ser amic del gran Stevie Ray Vaughan. I en el primer disc d’en Tommy hi toca Mark Hummel. Tota la seva trajectòria en el blues queda reflectida en l’àlbum “25 Year Retrospect” (Earwig Music) (Blindraccoon).
















BILLY HAMILTON & THE LOWRIDERS (USA)
PAY SOME MONEY 

“Billy Hamilton & The Lowriders” banda liderada per Bill Coleman que és de la localitat de Hamilton a Ohio. De jove s’inicia en la guitarra i finalment l’harmònica. Fa més de 40 anys que esta vinculat a la música. De jove tocava en bandes de rock. L’any 1985 a Detroit escolta blues i això, el va influir molt. Ara presenta un tercer àlbum “Pay Some Money” (Kool Breeze ProMo).


BENNY TURNER (USA) – WHEN SHE’S GONE 




Blues Texa amb “Benny Turner”. Aquest bluesman de molt petit vivia el blues a casa, ja que era germà del gran Freddie King. Al anar la família cap a Chicago allà encara visqué més intensament el blues. Inspirat en grans clàssics del blues fa les seves pròpies composicions. Ha gravat el segon disc “When She’s Gone” (Blindraccoon).





GEORGE STEPHEN KELLY (USA)
THE POWER, THE GLORY & THE MONKEY TIME 




Viatgem fins a Detroit per escoltar a “George Stephen Kelly”. Cantant, compositor i guitarrista que fusiona blues, soul, rock i rhythm & blues. Unes de les principals influencies en la seva vida, són Blind Willie McTell, Muddy Waters o Elmore James. Aquest és el segon àlbum “The Power, The Glory & The Monkey Time”, tot temes propis i una versió.




No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.