Google

14 April 2016

Red Hot Blues: Blues Radio Show 14 Abril

Avui escoltareu 8 bandes internacionals. Una banda de blues de l’estat espanyol. Per seguir una gran dama del blues i el soul. Bon blues rock des de Massachusetts i bluesman del Mississippi presenta country blues. Un duet de blues tradicional del Regne Unit. Des de Dinamarca blues i blues rock en directe. També una banda de rockin blues power de Los Angeles i  I finalment un bluesman francès. 

New post & podcast every week 


RED HOUSE (SPAIN) – RED HOUSE & FRIENDS 




L’any 1997 va néixer “Red House”. Els seus líders Jeff Espinosa i Francisco Simon és conèixer des de fa anys eren membres de la banda Flying Gallardos. Presenten nou àlbum el setè “Red House & Friends”. Els acompanyen Steve Cropper, Lou Marini, Antonio Serrano, Gene Taylor, Mike Vernon, Lluís Coloma, Gaby Jogeix i molts més. 




JANIVA MAGNESS (USA) – LOVE WINS AGAIN 

“Janiva Magness” de Detroit es una grans veus americanes. La seva trajectòria es mou entre el blues, soul, country o la música Motown. Ha tingut una vida molt dura actualment passa per un bon moment i amb molt d’èxit en la música. Acaba de gravar el disc “Love Wins Again” (Frank Roszak Promotions).
















ALBERT CUMMINGS (USA) – SOMEONE LIKE YOU 

De Massachusetts el blues rock del guitarrista “Albert Cummings”. Ha tocat amb llegendes del blues com B.B. King, Johnny Winter o Buddy Guy i ha treballat amb la banda Double Trouble de Estevie Ray Vaughan. Debuta en solitari el 2003 i l'any 2008 grava el primer disc. Té un nou disc “Someone Like You” (Blind Pig Records). 


CEDRIC BURNSIDE PROJECT (USA)
DESCENDANTS OF HILL COUNTRY



“Cedric Burnside” és un bluesman del Mississippi. És Nét del llegendari R.L. Burnside i fill del bateria Calvin Jackson. Cedric toca la bateria la guitarra i canta. El seu estil es mississippi hill country blues. En els “Blues Music Award’s” del 2010 al 2014 ha guanyat el premi a millor bateria. Presenta l’àlbum “Descendants Of Hill Country” que l'han nominat als premis Grammy. 





THORBJORN RISAGER & THE BLACK TORNADO (DENMARK)
SONGS FROM THE ROAD

Des de Copenage “Thorbjorn Risager & The Black Tornado”. Una formació de blues, blues rock amb tocs de funk, soul i rhythm and blues. Encapçalada pel cantant, compositor i guitarrista Thorbjorn Risager. Són una bona secció rítmica i de vents de deu músics. Escoltareu “Songs From The Road” (Ruf Records) és el seu cinquè àlbum. Compta amb unes gravacions en directe en una gira per diferents localitats. 
















AULD MAN’S BACCIE (UK) – RESONATING WITH THE BLUES 

“Auld Man’s Baccie” un duet de blues tradicional i música d’arrel americana. Esta format per Davey Curtis guitarra i veu i en Nick Phillips al slide. Des del Regne Unit proposen una bona combinacio de blues de Chicago del Delta i góspel. Debut amb el treball “Resonating With The Blues”. 


DENNIS JONES (USA) – BOTH SIDES OF THE TRACK 




“Dennis Jones” són un banda rockin' blues power trio de Los Angeles. En Dennis a 13 anys comença a tocar la guitarra. Les seves influències són Jimi Hendrix, BB King, Albert King o Jimmy Page. Ha format part de les bandes de Brian O’Neal i Zac Harmon. Ha enregistrat un cinquè àlbum “Both Sides Of The Tracks” (Blindraccoon). 




LEADFOOT RIVET (FRANCE) – SOUTHERN ECHOESTHE 




“Leadfoot Rivet” és un bluesman francès. fa més de 40 anys que esta vinculat a la música. Toca blues, folk, soul i country, aquests estils el varen influenciar molt en la seva estada al Delta del Mississippi. Ha gravat el seu quinze àlbum en solitari “Southern Echoesthe”. (Dixiefrog). Un disc on l’acompanyen vuit grans músics entre ells Anson Funderburgh. 




No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.