Google

28 April 2016

Red Hot Blues: Blues Radio Show 28 Abril

Avui en el viatge pels diferents camins del blue escoltareu bona música negra des de Barcelona. Bon blues del Mississippi. També una gran cantant australiana. De Cordoba una banda amb clàssics del blues. Un israelià que fa blues des d'Estats Units. Per seguir amb dues bandes de blues canadenques i dues americanes. 




ALICE & THE WONDERS (SPAIN) – AT MY DOOR 




"Alice & The Wonders" són una banda de Barcelona. Tocan música negra estils com rhythm'n'soul, swing, rhytm'n'blues i rock'n'roll. La formació són Alice a la veu, Xavi Román guitarra, a la bateria Carlos Callahan, Juanma Rodriguez al contrabaix i Cesc Kpell al sax. Els acompanyen bons amics. Presenten el segon àlbum "At My Door" 






JOHNNY RAWLS (USA) – TIGER IN A CAGE 

Blues del Mississippi amb "Johnny Rawls". Quan encara estava a l'escola secundària, va tocar amb els músics ZZ Hill, Little Johnny Taylor i Joe Tex. A partir de l'any 1985 va començar la carrera en solitari. Ha gravat un nou treball carregat de bon blues "Tiger In A Case" (Blindraccoon). 
















ANNI PIPER (USA) – MORE GUITAR THAN FRIENDS 

"Anni Piper" és una cantant i guitarrista australiana. La seva aposta musical és el blues i blues/rock. Dir d'ella que a dotze anys toca la guitarra elèctrica i als catorze el baix. Nominada en els premis "Australian Blues Music Awards 2014". Escoltareu el seu quart àlbum "More Guitar Than Friends" (Doug Deutsch Publicity Services).


LA PANABROTHERS (SPAIN) – LA PANABROTHERS 



Un viatge pel blues tradicional des de Cordoba amb el duet "La PanaBrothers". L'han format l'any 2015 Cristobal Oteros a l'harmònica amb una àmplia trajectòria en diferents bandes actualment toca amb "Sr Blues" i Pablo Carrasco veu i guitarra amb molta experiència toca blues des dels 16 anys. Tenen un "EP" de debut amb versions de grans clàssics del blues. 






GUY KING (ISRAEL/USA) – TRUTH 

Blues de Chicago amb "Guy King". És un músic nascut a Israel i que arriba a Chicago a 16 anys. Va tocar amb la banda de Willie Kent fins a la mort d'aquest l'any 2006, data que comença la seva carrera en solitari. La seva música és una fresca combinació de blues, jazz, rhytm and blues i soul. Podreu gaudir de treball "Truth" (Blindraccoon). 
















RENO JACK THE BEAR (CANADA) – LIGHTNING FRIED 

"Reno Jack The Bear" és un baixista de rockabilly canadenc. Ha tocat durant dècades per Canada i una gira per Europa. Ha acompanyat en gravacions a diferents músics en més de 20 discs al llarg de la seva carrera. Ara ha enregistrat el seu primer disc en solitari "Lightning Fried" (Highway 11 Records). 


LES COPELAND (CANADA) – TO BE IN YOUR COMPANY 




Un altre canadenc "Les Copeland". És un músic amb molt de talent especialitzat en blues, jazz i música d'arrel americana. Presenta el seu segon treball discogràfic "To Be In Your Company" (Earwig Music). És un tribut a qui va ser el seu mestre i company de viatge durant 15 anys David "Honeyboy" Edwards. Un músic que és una de les grans llegendes del blues del Delta




BROTHERS BROWN (USA) – DUSTY ROAD 

"Brothers Brown" són un quartet que presenten blues i música d'arrel americana. A la banda hi ha dos músics que és diuen Paul Brown un guitarrista i cantant de Los Angeles i l'altre teclista i cantant que és de Nashville. Acompanyats per David Santos al baix i Pete Young a la bateria. Fan el debut amb l'àlbum "Dusty Road" (Frank Roszak Radio Promotions). 
















TONY TORRES (USA) – A REAL GONE TIME 

Des de Pensilvania "Tony Torres" amb el seu trio. Aquest guitarrista i cantant ha tocat durant molts anys amb Eddy Rivers, Honolulu Slim and the Diamonds i D.C. & Co. Ara en solitari fa uns concerts molt potents, hi podem escoltar rock and roll, blues, americana, surf i rockabilly. Acaba de fer el debut discogràfic amb l'àlbum "A Real Gone Time" (Kool Breeze ProMo).

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.