Google

12 May 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 12/05/2016 - Entrevista a LLUIS COLOMA (en catala)

Avui una entrevista al gran pianista Lluís Coloma per presentarem el nou àlbum.
En el programa podras escoltar també a 3 bandes de blues arribades de Kansas City, New Orleans i del Delta del Mississippi. També blues canadenc amb una gran blueswoman i un músic de blues des de Noruega.


New post & podcast every week



LLUIS COLOMA (Spain) – BOOGIE WINS AGAIN


Entrevista a "Lluís Coloma" per parlar del seu nou àlbum "Boogie Wins Again".


En Lluís és un grans pianistes de blues i boogie woogie del país. Influenciat des de molt jove per Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes o Alan Price. En aquest nou àlbum esta acompanyat com sempre per Manolo German al contrabaix i Marc Ruiz a la bateria. A més compta amb la col·laboració de 4 músics.un treball on toca'n versions i temes propis. 



MESCHIYA LAKE & LITTLE HORNS (USA) – BAD KIDS CLUB 

Des de New Orleans la gran banda "Meschiya Lake & Little Horns". La seva cantant Meschiya Lake canta des dels 9 anys. Va formar la seva pròpia banda l'any 2009. Ens apropen un so de blues i jazz de New Orleans. Amb diferents premis obtinguts treuen nou disc "Bad Kids Club" (Continental Record Services). 
















JASON VIVONE & THE BILLY BATS (USA) – THE AVENUE

"Jason Vivone & The Billy Bats" són una de les potents bandes de blues de Kansas City. En Jason Vivone és un músic amb influències de grans bluesmen. Ha guanyat diferents premis de blues des del 2010 al 2015. Aquest any ha gravat el tercer disc "The Avenue" (Blindraccoon). 


JOHNNY DRUMMER (USA) – BAD ATTITUDE 




"Johnny Drummes" és Thésse Johns un bluesman nascut a Alligator en ple Delta del Mississippi. A casa ja vivia el blues de ben petit. Entre el 1961 i 1962 va tocar amb Eddie King i en poc temps banda pròpia. Ha gravat un nou àlbum "Bad Attitude" (Earwig Music) carregat de bon blues. 






LAYLA ZOE (Canada) – BREAKING FREE

Des de Vancouver la cantant i compositora "Layla Zoe". A catorze anys descobrí el blues gràcies a una col·leccio del seu pare. Porta moltes actuacions i àlbums editats. Presenta blues i blues rock amb un estil molt personal. Nou àlbum "Breaking Free" (Ruf Records). 
















JOE RUSI (Norway) – WHO I AM 

Blues fet a Noruega per "Joe Rusi". Aquest jove bluesman ha estat nominat als premis Grammy noruecs, en la categoria de millor àlbum de blues. Fa el debut amb el disc "Who I Am", un treball que ha sigut gravat a New Orleans. Proposa un so de soul i blues de la Louisiana toca'n versions de clàssics del blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.