Google

19 May 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 19 Maig - Bandes de Blues de España

Avui el blues fet a Espanya serà el protagonista amb 7 bandes. Gaudireu tant de músics amb molts anys en el blues com de joves bandes. Escoltareu diferents estils blues de Chicago del Delta del Mississippi, blues-rock, So de New Orleans o country blues dels anys 20 i 30. 


New post & podcast every week 



CESAR CRESPO & THE PINBALL'S BLUES PARTY – GIVE ME TIME! 





Blues fet a Madrid amb "Cesar Crespo & The Pinball's Blues Party". En Cesar es va iniciar a la música, per l'any 2002 va formar una banda de punk-rock. En el 2010 s'endinsa en el blues, toca'n amb la banda de Tonky de la Peña. Ha gravat nou àlbum "Give Me Party!". 





EMILI BALERIOLA – CONTEMPORARY BLUES 

"Emili Baleriola" aquest català a 13 anys va trepitjar per primer cop un escenari i la seva primera banda als 17 un trio de blues-rock. Amb els anys ha esta en diferents formacions. Ha gravat un nou àlbum amb el seu quartet "Contemporary Blues" on tot són temes propis. 
















THE TREMENDOUS – CHURROS & HOT DOGS 

L'any 2012 a Madrid va néixer "The Tremendous". La banda va ser una iniciativa de Agustin Gonzalez-Bueno i Jorge Garcia. Són un quartet que toca'n el so tradicional de la música de New Orleans. També el seu repertori passa pel blues, dixieland, calipso i funk. 


FERNANDO NERIS (De Ferre) – LIVE IN MADRID 2014 




"Fernando Neris" (De Ferre) és un bluesman espanyol establert a Belgica. Toca blues acústic de la preguerra dels anys 20 i 30, així com composicions pròpies. Presenta un treball en directe "Live In Madrid 2014". Es tracta d'un CD més DVD gravat a la fundació Juan March de Madrid el gener del 2014. 





MARC FERRER TRIO – 3 COFFEES 

Des de Barcelona "Marc Ferrer Trio". Tocat el piano des dels 5 anys, és un músic que ha estat en diferents formacions. Actualment acompanya diferents músics i bandes i te formació pròpia amb un repertori de blues i jazz. Ara debut amb el disc "3 Coffees". L'acompanyen Pep Rius al contrabaix i a la bateria Olivier Rocque, juntament amb molts d'amics.
















INLAVABLES – 25 YEARS. LONG DISTANCE TRAIN 

Blues des de Badajoz amb "Inlavables". Aquesta banda de blues ja fa més de 25 anys que són en l'escena del blues a Espanya. La base de la banda sempre ha sigut el blues en diferents estils. Tenen diferents àlbums editats, avui els recordarem amb "25 Years. Long Distance Train". Inclou gravacions des del 1996 al 2014


ATOMIC BOY BLUES – ATOMIC BOY BLUES




"Atomic Boy Blues" són una banda de rock and roll i blues de Barcelona. Varen començar l'any 2006, segurament varen ser la banda de blues més jove de Catalunya. Varen gravar una demo de quatre temes el 2009. Ara tenen àlbum de debut ple de versions i temes propis "Atomic Boy Blues"






No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.