Google

05 May 2016

Red Hot Blues: Blues Radio Show 5 Maig - Live Blues

Avui blues en directe. Podràs gaudir de 5 formacions internacionals. Bon blues i el blues /rock amb un quintet de Belgica. Des de Madrid un interessant duet acústic toca'n blues de Chicago i del Mississippi. També blues fet a California i a Nova York. Per tancar el programa blues acústic amb un bluesman de Sant Louis en directe a Europa. 


New post & podcast every week


THE BLUESBONES (BELGIUM) – DOUBLE LIVE 





"The Bluesbones" són una banda belga. El seu repertori és propi que va del blues, blues/rock,balades o blues pantanós. És una formació de 5 joves músics. El primer disc el gravaren el 2012 "Voodoo Guitar". Ara presenten, un dobla àlbum en directe "Double Live". 





OSCAR LINARES & ANDREA CAPALBO (SPAIN / ITALY)
LIVE AT LEGANES BLUES FEST 2015 

"Oscar Linares & Andrea Capalbo" són un duet de blues acústic. Oscar Linares un olotí i Andrea Capalbo és italià, tots dos establerts a Madrid. Aquests dos guitarristes en un projecte on toca'n blues de Chicago i del Mississippi juntament amb diferents estils. En directe unes gravacions en el "Live At Leganes Blues Fest 2015". 




BRAD WILSON (USA) – POWER BLUES GUITAR LIVE 

Des de California "Brad Wilson". Aquest bluesman té molt de talent com a músic. Toca blues i música americana. Fa interessants versions de bluesmen clàssics i també composicions pròpies de blues contemporani. A l'any fa més de 100 concerts. "Power Blues Guitar Live" (Kool Breeze Promo), que és el seu tercer àlbum.
















PETER KARP (USA) – THE ARSON'S MATCH 

"Peter Karp" és un cantant, guitarrista i teclista de blues. Ha compartit escenari amb Keb Mo o Delbert McClinton. Ha format un duet amb Sue Foley. Us presento el seu quart àlbum "The Arson's Match" (Rick Lusher Blues Radio Promo), un treball gravat en directe a Nova York. Compta amb la col·laboracio de Mike Taylor guitarrista dels Rolling Stones.


DOUG MCLEOD (USA) – LIVE IN EUROPE



"Doug McLeod" és un bluesman de Sant Louis. Ha guanyat premis en el 2013 i 2014 en els "Blues Blast Music Awards" i els "Blues Music Awards" En aquest 2016 té 3 nominacions en els "Blues Music Awards". Aquest guitarrista, cantant i compositor toca blues acústic. Avui l'escoltareu en l'àlbum "Live In Europe" (Black and Tan Records) (Heart & Soul - Unser The Radar Music Group).


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.