Google

16 June 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 16 Juny - 8 Bandes de Blues de España

Us presento una selecció de blues fet a Espanya. De Bilbao una gran formació i també un jove guitarrista de country blues. Des de Barcelona un vetera guitarrista acompanyat d'una gran dama del blues. També gaudireu d'un sextet de Sevilla, així com d'un trio de dos irlandesos i un català. Viatjarem fins A Coruña per escoltar un guitarrista. El punt final des de Cerdanyola del Valles per escoltar blues "callejero". 


New post & podcast every week  


TRAVELLIN BROTHERS – ON DAY IN NORWAY 


De Bilbao "Travellin' Brothers" una gran banda de 6 músics amb una trajectòria de 12 anys. Formació guanyadora del "European Blues Challenge 2015" i finalistes en el "International Blues Challenge 2015" de Memphis. Presenten el setè àlbum "One Day In Norway". Gravat a Noruega en els estudis Juke Joint Studio, on hi ha un estudi analògic que la taula és dels estudis Stax Studios de Memphis. Toca'n blues, swing, gospel, jazz, soul, funk o country. 
 



AMADEU CASAS & MYRIAM SWANSON
EARLY BLUES MOODS 

"Amadeu Casas & Myriam Swanson" són dos dels grans talents del blues català. Junts han gravat un interessant disc de blues "Early Blues Moods". El bluesman Amadeu Casas és un prestigiós guitarrista i compositor. Myriam Swanson una gran veu del blues, rhythm'n'blues, rock'n'roll i jazz, canta en les bandes Flamingo Tours, Magnolia i The Rhythm Treasures. 

 













KANSAS CITY – EP

"Kansas City" són un sextet de Sevilla. La seva música és blues-rock del delta del Guadalquivir. Les seves influències, van del rock & roll, al blues passant pel blue-grass nord-americà o psicodèlia britànica. Es presenten amb un "EP", són temes propis cantats en castella amb un so força roquer. 


MARKEL QUILÓS – THE ACOUSTIC BLUES SESSION

"Markel Quilós" és un jove bluesman de Bilbao, cantant i guitarrista. Membre de la banda de blues i rock 'n' roll "Boogie Riders". Presenta "The Acoustic Blues Session" es tracta d'unes gravacions en solitari i acústic. Versiona a grans clàssics del blues. 



MR.SHINGLES – MR.SHINGLES 

De Barcelona "Mr.Shingles" una banda que porta activa des del 2014. Toca'n clàssics del blues de Chicago dels anys 50 i 60. La formació són dos músics d'Irlanda, el guitarrista i armoniciasta "Mr Shingles" i Lucky Luskin al baix i el tercer es Xavi Tomàs un bateria català. Els podreu escoltar en unes interessants gravacions on versionen a grans clàssics del blues. 
















ARTUR CABANAS – SOUNDTRACKS 

"Artur Cabanas" és de A Coruña però establert a Barcelona. Aquest músic presenta blues, surf, rock 'n' roll i d'altres estils. Presenta l'àlbum de debut "Soundtracks". La música és tota d'ell. Un trio format per Artur Cabanas guitarra, baix i teclats, Toni Mateos a la bateria i José Gallardo al hammond C3. 


WOODY BLUES TRIO – VIVITOS Y BLUSEANDO




L'estiu del 2013 va néixer "Woody Blues Trio". Des de Madrid són un trio de blues elèctric. Versionen a grans clàssics com Muddy Waters, T-Bone Walker, Freddy King o Otis Rush. La banda la formen Alberto "Woody" Otero guitarres i veu, Manuel Gonzalez bateria i Francisco Funcia al baix. Àlbum gravat en directa de debut  "Vivitos y Bluseando".      




DANI ROTO & THE SICK ROTOBLUES BIGBAND ORQUESTA
WHISKEY Y MUJERES




"Dani Roto & The Sick Rotoblues Bigband Orquesta" presenta blues des de Cerdanyola del Valles. La seva aposta és el blues aspre cantat en castella i amb composicions de collita pròpia, en Dani diu que fa un blues "callejero" o trashblues. Ha gravat el seu novè disc "Whiskey y Mujeres". 




No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.