Google

02 June 2016

RED HOT BLUES Blues Radio Show 2 Juny

Caminant pel blues avui viatjarem per Estats Units, Espanya, Argentina, Finlandia, Regne Unit i Italia. Presenten diferents bandes que toquen des del blues de Chicago, de Texas, country blues i també passant d'esquitllada pel swing, country o rock and roll. 



New post & podcast every week 


RIFF RIDERS (USA) – HIT THE ROAD 




"Riff Riders" és una banda nascuda l'any 2011 a Pensilvania. Plens d'energia versionen clàssics del blues amb un estil personal i modern. Aquest quintet on la veu li posa Amy "Shally" Shallenberger, es presenten amb l'album "Hit The Road" (Blindraccoon). 






KIKE JAMBALAYA (Spain) - HARD TIMES 

Des de Madrid "Kike Jambalaya". En Kike és cantant i pianista, va arrancar en la música giravolta'n l'any 1988. Els seus estils són una barreja de blues, swing, country, rock and roll i influències del jazz. Ha gravat un nou treball "Hard Times", que és la segona part de la trilogia americana. 
















TOTA BLUES (Argentina)- VEINTE AÑOS NO ES NADA

L'any 1994 dos bluesmen argentins i amics d'infància Flavio Rigatozzo i Martin J. Merino varen fundar "Tota Blues". Una formació que presenta blues acústic a l'estil de Chicago. Nou disc "Veinte Años No Es Nada" en ell commemoren els 20 anys de carrera que porten junts. Flavio a la veu harmònica i fa el debut com a guitarrista i Martin a la guitarra i debuta com a cantant. 


LENA & THE SLIDE BROTHERS (Finland), – THE ROAD 




"Lena & The Slide Brothers" són una banda de Helsinki. Nascuda l'any 2009 i el 2010 sortia el primer disc. Toca'n blues i també es mouen dins música americana. Aquest any han representat a Finlandia en el " EBU European Blues Challenge". Tenen un nou àlbum "The Road"





JEFF CHAZ (USA) – SOUNDS LIKE THE BLUES TO ME

Des de la zona de New Orleans arriba "Jeff Chaz". Nascut a la Louisiana aquest guitarrista i cantant que porta toca'n més de 40 anys amb banda pròpia. Ha estat de gira amb al costat de Jerry Lee Lewis o Albert King. Té un sisè disc enregistrat "Sounds Like The Blues To Me" (Frank Roszak Promotions). 















MAT WALKLATE & PAOLO FUSCHI (UK/Italy) - KICKING UP THE DUST 

"Mat Walklate &Paolo Fuschi" la trajectòria junta d'aquests dos músics va començar l'any 2014 a Manchester. Mat Walklate harmonicista britànic i el sicilià Paolo Fuschi a la guitarra. Toca'n tots el estils del blues sobretot de la dècada dels 50. Junts han gravat l'àlbum "Kicking Up The Dust". 


THE FARRA MARCHING BAND (Spain) - SINGLES 



De Vitoria la formació "The Farra Marching Band". Són una "Brass Band" fan música de qualitat i d'interacció amb el public. Són una petita formació amb la potència d'una gran banda. Formada per Raúl Romo al sax, Juanma Sáez trombó, Jon Ander Sanchez a l'helicó i Alez Ramirez percussió. Escoltareu dos "Singles", toca'n temes originals i estàndard 




No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.