Google

09 June 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 09/06/2016 - Entrevista a MARTA SUÑER "SWEET MARTA & THE BLUES WORKERS (en catala)

Entrevista a Marta Suñe presentació del nou àlbum de la banda Sweet Marta & The Blues Workers. Per seguir amb bon blues del Delta fet al Regne Unit. Així com l'unió dos bluesmen un texà i un de Madrid. També el debut d'un jova bluesman australià. Per acabar amb blues des d'Estats Units tres grans bandes. 

New post & podcast every week  


SWEET MARTA & THE BLUES WORKERS (Spain)
HOODOO GIRL BLUES 



Entrevista a la blueswomen catalana Marta Suñé de la banda de blues "Sweet Marta & The Blues Workers".

Presentació del nou àlbum que han enregistrat "Hoodoo Girl Blues" que és un tribut al gran harmonicista Junior Wells i també vol ser un tribut a l'àlbum que ell va gravar l'any 1965 "Hoodoo Man Blues". S'hi poden escoltar clàssics del blues molt ben versionats, en ell hi han 8 cançons 2 són bonus track



La banda barcelonina "Sweet Marta & The Blues Workers", va néixer a principis del 2013. Formada per Sweet Marta veu i harmònica, Johnny Big Stone a la guitarra, Little Jordi al baix i Reginald Vilardell bateria. Toca'n diferents estils  Texas blues, Chicago blues o West Coast.


FOTO:LOURDES SERRANO



















Fotos: Lourdes Serrano


DAVE ARCARI (UK) - HELLBOUND TRAIN

"Dave Arcari" és un guitarrista de slide i compositor britànic. La seva música és trash country, punk, rockabilly i també toca blues del Delta amb el so d'abans de la preguerra. Presenta un nou àlbum "Hellbound Train" (Back And Tan Records). 















PAUL ORTA & TONKY BLUES BAND
HARD TIMES BLUES 

"Paul Orta & Tonky Blues Band" és l'unió de dos grans bluesmen. El texà "Paul Orta" un prestigiós harmonicista que va ser lider de la banda The Kingpins. I el guitarrista madrileny "Tonky de la Peña", un bluesman a destacar en el blues espanyol. Presenten el segon àlbum junts "Hard Times Blues"(Gaztelupeko Hotsak). 


IVOR S.K (Australia) – DELTA PINES 




Blues de Sidney amb "Ivor S.K". El músic Ivor Simpson-Kennedy forma part dels nous joves talents del blues australià. La seva música és original va del blues al reggae passant pel soul i el rock. Fa el debut amb un EP anomenat "Delta Pines" (Frank Roszak Promotions). 





GEORGIE BONDS (USA) – HIT IT HARD 

"Georgie Bonds" la seva primera experiència amb el blues va ser de jove quan li deixaren una cinta de Robert Johnson. L'any 1994 ja tenia banda pròpia. També va formar part de l'organització de "Philadelphia's storied Black Cowboys". Ara ha gravat un segon disc "Hit It Hard" (Blindraccoon)















STEVE HOWELL & MIGHTY MEN (USA)
FRIEND LIKE ME 

De Texas són la banda "Steve Howell & Mighty Men". El seu lider Steve Howell s'inicia en el blues a 13 anys va escoltar per primer cop a Mississippi John Hurt, d'aquí en vingueres d'altres com Blind Willie McTell, Leadbelly, Robert Johnson o Son House. Actualment toca blues, folk i música americana. Té un flamant cinquè album "Friend Like Me" (Blindraccoon)


MAC ARNOLD & PLATE FULL O' BLUES (USA)
GIVE IT AWAY



Més blues amb "Mac Arnold & Plate Full o' Blues". El recorregut musical d'en Mac Arnold comença en la dècada dels 50, fabricant la seva pròpia guitarra. Començar tocant a Carolina del Sud amb James Brown i J. Floyd & the Shamrocks. El 1965 és traslladà a Chicago on va treballar amb A. C. Red i Muddy Waters. Ara té nou treball "Give It Away" (Kool Breeze ProMo)





Pots escoltar tots els podcast aquí. 
You can listen to all the podcast here.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.