Google

14 July 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 14 July - Especial Blues Harp

Avui programa especial dedicat a "Blues Harp". Escoltareu grans dames de l'harmònica. També les novetats discogràfiques de quatre grans harmonicistes tres espanyoles i un Nord America. 


New post & podcast every week 


HARP ROCKER & FRIENDS (SPAIN) 
RED DIAMOND BLUES SESSIONS 



A l'harmonicista Fernando De La Calle se'l coneix com a "Harp Rocker". Va estar en la banda The Red Tops, deixar la formació s'endinsar-se en el blues de principis dels anys 50. Ha gravat l'àlbum "Red Diamond Blues Sessions", en aquestes gravacions l'acompanyen diferents amics els finlandesos Miikka Salminen i Lester Peabody i els espanyols Pedro Pastor, Al Dual, Pepe Lee i Pike Cavalero. 



BLUES HARP WOMEN

"Blues Harp Women" es un doble àlbum editat per Ruf Records. Es tracta d'un recopilatori de més de 30 blueswomen harmonicistes. Escoltareu el primer dels dos cd's, podreu gaudir de grans cantants i harmonicistes. Big Mama Thornton, Paula Rangell, Lynnann Hyde, Jane Gillman, Teresa "T-Bird" Lynne, Zola Moon o Trina Hamlin entre d'altres.















GREG IZOR & THE BOX KICKERS (USA) – THE 13 14 

"Greg Izor" és un harmonicista natural de Vermont. Toca un so molt tradicional amb les influències que ha tingut de grans mestres de l'harmònica així com també del blues de la Louisiana, el jazz i el r&b. A l'hora de desenvolupar el seu estil el va ajudar molt Jumpin' Johnny Sansone. Té un nou àlbum "The 13 14". 

JOANCO RODRIGUEZ (SPAIN) – UNDER THE BRIDGE



Des de Puente Genil "Joanco Rodriguez". A 14 anys s'aficionar a l'harmònica. El moment decisiu que es va decidir per l'harmònica va ser al escoltar a Mingo Balaguer. En la seva trajectòria ha estat en la banda The Blues Hackers que va ser molt activa. Ha tocat al cost de R.J. Mischo, Mingo Balaguer, Mark Hummel i d'altres. Ara en Joanco  amb banda pròpia presenta àlbum de debut "Under The Bridge"



THE DANNY BOY & RAMBLIN MATT BLUES REVUE (SPAIN)
EARLY IN THE MORNING




Junts dos bluesmen valencians "The Danny Boy & Ramblin Matt Blues Revue". Toca'n blues del Delta i de Chicago. De "Danny Boy Sanchez" diuen d'ell que és el rei de l'harmònica a la zona de Valencia, començar en el blues l'any 1987. "Ramblin Matt" és Mateo Garcia un guitarrista que toca des de blues a country i passant pel rock and roll. Presenten blues en el EP "Early In The Morning". 



No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.