Google

28 July 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 28 Juliol - Live Blues

Avui 3 bandes en directe. Des de Girona els Bourbon, el bluesman de Sevilla Lolo Ortega i el saxofonista Nord America Terry Hanck. Toquen blues, rock and roll, soul, dixie, gospel, jazz o rhythm and blues.


New post & podcast every week


BOURBON (SPAIN) – AL SUNSET 


"Bourbon" són un sextet de Girona nascut el desembre del 2013. Toquen blues, soul, dixie, gospel, jazz o rhythm and blues. Ens proposen una passejada pel blues de meitats del segle XX i també per New Orleans i Louisiana. Banda formada per Sandra Ferm veu, Joan "Nito" Figueres piano, Pere Martinez contrabaix, Juan Cozar trompeta i Ruben Berengena bateria. "Al Sunset" és un àlbum gravat al Sunset Jazz Club de Girona, durant dues actuacions els dies 23 i 24 de gener del 2015. 



LOLO ORTEGA (SPAIN) – LIVE IN PALACE

"Lolo Ortega" un guitarrista que s'endinsa a la música a 15 anys. L'any 1986 juntament amb Mingo Balaguer i d'altres músics varen fundar la banda Caledonia Blues Band. Hi Ha col·laborat amb Raimundo Amador, Kiko Veneno i d'altres. Té nou disc "Live In Palace", gravat a la Sala Cisman de Los Palacios a Sevilla el 12 de setembre del 2014. És un àlbum amb temes propis i versions. Lolo Ortega guitarra i veu, Juanjo Alvarez baix, Manolo Vergne bateria Felix Roquero guitarra rítmica i amb la col·laboracio a l'harmònica de Mingo Balaguer. 
















THE TERRY HANCK BAND (USA)
FROM ROADHOUSE TO YOUR HOUSE - LIVE! 

"The Terry Hanck Band" una gran banda des d'Estats Units. Impressionant el ritma d'aquest quartet toca'n blues, rock and roll, r&b o soul. L'any 1970 va formar la seva primera banda anomenada Grayson Street. Ha publicat el seu vuitè àlbum "From Roadhouse To Your House – Live!" (VizzTone Label Groul). Gravat en directe des del State Fair de California el juliol del 2015. Són Terry Hanck sax tenor i veu, Johnny "Cat" Soubrand guitarra, Butch Cousins bateria i Tim Wagar teclats. Compta amb la col·laboracio del teclista Jimmy Pugh.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.