Google

07 July 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 7 Juliol

Avui com sempre farem una passejarem pel blues internacional i nacional. Set grans formacions des d'Espanya, Alemanya i Estats Units. Totes elles aposten pel blues, rhythm & blues, rock & roll, funk o soul. Seran dues hores de música amb tota l'actualitat. 


New post & podcast every week 


SUSAN SANTOS (Spain) – SKIN & BONES 



Blues rock fet a Madrid per "Susan Santos". Guitarrista, cantant i compositora nascuda a Badajoz. L'any 2009 va formar la seva pròpia banda. Ha tocat a Europa i també a importants sales de Chicago, Los Angeles o Long Beach. Amb el seu power trio ha gravat el seu quart àlbum "Skin & Bones". Com sempre amb molta energia i un estil molt particular. 






LOS PENULTIMOS (Spain)
EL APASIONANTE MUNDO DE LOS PENULTIMOS 

Támbe de Madrid són la banda "Los Penultimos". Una formació que ve del punk-rock. Però saben fer molt bé una combinació prou atractiva de blues, rhythm& blues, rock & roll, country i pop. Totes les seves cançons són cantades en castella. Presenten el seu quart treball "El Apasionante Mundo De Los Penultimos". 
















MÉTER MANORARA (Spain) – BARRO Y BLUES 

"Méter Manorara" és un guitarrista, harmonicista i cantant de blues, des d'Alcora a Valencia. S'acompanya de Jesús Gallardo a la bateria, Héctor Madueño a la viola i Germán Albero al cigar box guitar i percussions. Ha gravat l'àlbum "Barro Y Blues" les lletres provenen d'un llibre de poemes que va escriure  Joan Pinardell, en la dècada dels anys 80.


JOHN LONG (USA) – STAND YOUR GROUND 



L'any 1950 va néixer a Missouri el "John Long". Aquest bluesman de ben petit ja escoltava Jimmy Reed, Buster Brown, Muddy Waters o Lightnin 'Hopkins. A principis dels anys 60 ja tocava professionalment. En Long John va ser fill adoptiu de Homesick James de qui va aprendre molt. Presenta nou àlbum "Stand Your Ground" (Delta Groove). 






HENRIK FREISCHLADER TRIO (Germany) – OPENNESS 

L'alemany "Henrik Freischlader" és multiinstrumentista i compositor. Al llarg de la seva trajectòria musical, ha aposta pel blues modern amb tocs de funk, soul i jazz. Cal dir que l'any 2009 va crear el seu propi segell discogràfic "Cable Car Records". Ara ha gravat amb el seu trio l'onze àlbum "Openness". 
















GEORGE SHOVLIN BLUES BAND (USA)
GOT BLUES ...IF YOU WANT IT 

Blues fet aprop de Washington per "George Shovlin". Davant de gent per primer cop va tocar quan estava a la universitat. En la seva carrera dins del blues ha tingut el suport de Doctor Ross, Dave "Honeyboy" Edwards, Eddie Burns o Dave Kelly. Escoltareu la seva segona gravació "Got Blues ...If You Want It". 


DARRYL ELLYSON (USA) – IT'S SUCH A SHAME 




"Darryl Ellyson" és un bluesman de Chesterfield. Aquest cantant i compositor de blues contemporani, segons diuen te la particularitat que la seva veu és de tenor. En la seva trajectòria ha obtingut diversos premis. Ha enregistrat nou àlbum "It's Such A Shame".






No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.