Google

25 August 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 25 Agost

Avui podreu gaudir de 8 bandes de blues. Un recorregut arreu del món per escoltar blues, gospel, soul, blues rock, boogie woogie rock and roll o swing. Viatjarem per Espanya, Estats Units i Australia.




New post & podcast every week

                                      THE LUCKY MAKERS (Spain) – GLAD TIDINGS



"The Lucky Makers" un quartet de Madrid nascut el 2015. Toca'n una selecció de bon blues de diferents estils, gospel i balades. Formada per Patricia Göser veu, J.B. Bony guitarra, Tatiana Firminio piano, Charly Arsuaga bateria. Àlbum de debut "Glad Tidings" versionen a grans bluesmen com Mississippi Heat, Freddie King, Tommy Tcker o Johnny Otis. 





STOP BLUES BAND (Spain) – MIRANDO ATRAS

De Murcia són "Stop Blues Band". Banda Fundada l'any 2011 per Jorge García (baix) i Germán Ramallo (guitarra) després s'hi ajuntar Raúl García (bateria). Toca'n temes propis de blues i rock així com fusió de blues amb altres estils. Presenten el segon treball "Mirando Atras".
















KENNY BLUES BOSS WAYNE (USA) – JUMPIN & BOPPIN

"Kenny Blues Boss Wayne" començar la seva carrera d'adolescent en els anys 50, ja fa més de 60 anys que es dedica a la música. En Kenny és pianista i cantant, toca blues, boogie woogie rock and roll i jazz. Ha gravat el seu desè disc "Jumpin & Boppin" (Continental Record Services)


ALBERT CASTIGLIA (USA) – BIG DOG




Toca escoltar a un bluesman amb més de 20 anys de carrera "Albert Castiglia". El gran Junior Wells l'agafa com a guitarrista principal l'any 1996. Té banda pròpia des de l'any 2002. Ha gravat un nou àlbum carregat de bon blues "Big Dog" (Rick Lusher Blues Radio Promo).






NO MORE DRAMAS (Spain) –EP 

De Barcelona blues, rock i soul amb "No More Dramas". Els seus músics provenen de formacions diverses com Sol Lagarto, Mama Funko, Oh Well, Crossfire, Aurora and The Betrayers o Second Line. La formació són, Ramon Montardit veu i guitarra, Juli El Lento bateria, Aitor Sainz teclats i Uri Ragull guitarra. Presenten un interessant "EP". 
















GUS SPENOS (USA) – IF YOU WERE GOLD BABY 

"Gus Spenos" fa poc que està en l'escena musical americana. En Gus és cantant i sax tenor. En el seu repertori interpreta blues, swing i d'altres estils. Debut amb l'àlbum "If You Were Gold Baby" (Frank Roszak Promotions), està acompanyat d'una gran secció rítmica i de vents. 


BRIDGET KELLY BAND (USA) – OUTTA THE BLUES 




Des de Florida la banda "Bridget Kelly Band", presenta un repertori basat en el blues elèctric a l'estil de Chicago i Memphis. Un quartet que lidera la cantant Bridget Kelly, interpreten a grans clàssics del blues. Presenten el seu tercer àlbum "Outta The Blues" (Alpha Sun Records). 






MATTY T WALL (Australia) – BLUE SKIES 




Anem fins a Australia per escoltar a "Matty T Wall". Un músic amb influències molt variades. Considerat un dels joves talents del blues australia, és un virtuós de la guitarra. Debuta amb l'àlbum "Blue Skies" (Frank Roszak Promotions). Un treball amb temes propis i versions de Keb Mo', Jimi Hendrix i Robert Johnson. 







No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.