Google

29 September 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 2909/2016 - Entrevista a SARA GEE & RAMBLIN' MATT (en castellano)

Avui entrevista als msics Sara Gee i Ramblin' Matt presentació del nou àlbum.
Per continuar dos bluesmen junts des de Sant Sebastia i França. De Sevilla un trio de rockabilly, country, hillbilly, r&r dels 50. Dos grans cantants des de San Francisco així com blues fet a Canada. I per acabar dos cantants de Nova York 


New post & podcast every week 


THE SARA GEE & RAMBLIN' MATT FOUR (Spain)
NOTHING TO LOSE


Entrevista als músics "Sara Gee & Ramblin' Matt", per presentar el seu nou àlbum "Nothing To Lose"


Són de Denia a Valencia i toquen junts des de l'any 2013. Sara Gee cantant i guitarrista i en Mateo Garcia conegut com a "Ramblin' Matt" guitarrista i també toca diferents instruments. Les seves influències més grans són el blues del Delta del Mississippi i el de Chicago. Fan composicions pròpies de blues,swing, bop, rockabilly, country, southern rock i mes. 


PAUL SAN MARTIN & ROMAIN GRATALON (Spain/France) – SINGLE 

Escoltareu un gran duet "Paul San Martin & Romain Gratalon". Paul San Martin és un pianista i cantant de blues, boogie woogie i jazz de Sant Sebastia. Romain Gratalon és un bateria de la localitat francesa de Dax. Duet inspirat en Memphis Slim i Michel Denis. Presenten junts un Single amb dos temes "San Martin Boogie" i "I Just Called". 
















HOT GLOVER CLUB (Spain) – BROKEN WINGS 

Des de Sevilla un dinàmic trio "Hot Glover Club". Són una formació de rockabilly, country, hillbilly, r&r dels 50. Banda està formada per Ismael Lojo veu i guitarra acústica, Pablo Mateos guitarra i Kike Real al slapbass. Presenten nou disc "Broken Wings" amb un interessant repertori de versions. 

THE LUCKY LOSERS (USA) – IN ANY TOWN 



De San Francisco és la banda "The Lucky Losers". Una la formació nascuda l'any 2014 creada pels cantants Cathy Lemons i Phil Berkowitz. Ells toquen blues amb molts bons tocs de rock, soul i swing. Tornen amb un segon àlbum "In Any Town" (Frank Roszak Promotions). 






JAMES BUDDY ROGERS (Canada) – BY MY SIDE 

"James Buddy Rogers" és un guitarrista canadenc de Vancouver. Va viure el blues intensament a casa, a 11 anys ja tenia banda i tocaven en clubs de blues locals. Destaca que a 19 anys s'associa amb Russel Jackson que va se ex baixista de BB King. Presenta nou "By My Side"
















REVEREND FREAKCHILD (USA) – ILLOGICAL OPTIMISM 

"Reverend Freakchild" és un músic establerta Nova York. Toca a l'estil de Rev. Gary Davis. Ha estat en diferents bandes com Soul Coughing, The Neptune Ensemble, The Soul Miners. Canta blues, espirituals o gospel. La seva ultima gravació es "Illogical Optimism" (Frank Roszak Promotions), un projecte de 3 interessants cd's. 


ALEXIS P SUTER BAND (USA) – ALL FOR LOVING YOU 




Des de Brooklyn Nova York "Alexis P Suter Band". Aquesta cantant amb la seva banda toquen blues, soul i gospel. De molt petita s'enamora del blues, canta en cors de petita i de jove en clubs. Influenciada per les grans dames del blues. Presenta un nou i potent àlbum "All For Loving You" (Rick Lusher Blues Radio Promo)





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.