Google

20 October 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 20/10/2016 - Entrevista a ALEX "GUITAR" GARCIA (en castellano)



Avui entrevista al bluesman Alex "Guitar" Garcia presentació del seu nou àlbum.
Escoltareu també des d'Estats Units blues, rock, soul i funk. El viatge d'avui ens portara a escoltar més bon blues fet a França, Italia i Canada. 



New post & podcast every week 


ALEX"GUITAR" GARCIA (Spain) - TARIFA WIND



Entrevista a Alex "Guitar" Garcia per presentar el nou albúm "Tarifa Wind".


Aquest bluesman és d'Algesirestot un virtuós de la guitarra. Toca al més pur estil del blues rural. Amb molts anys de trajectòria i fundador de la banda “Algeciras Blues Expres” l’any 1984. Ha col·laborat amb diferents bandes de blues i actuacions en solitari arreu de l’estat. Presenta nou albúm "Tarifa Wind".




MICK KOLASSA (USA) – TAYLOR MADE BLUES

"Mick Kolassa" fa més de 50 anys que esta vinculat al blues. Músic molt actiu en l'escena del blues de Memphis. s'el coneix com a "Michissippi Mick". És menbre del consell d'administració de "The Blues Foundation". Ha gravat el seu tercer disc "Taylor Made Blues" (Frank Roszak Promotions).
















MIKE SPONZA (Italy) – ERGO SUM 

D'Italia el blues contemporani, soul i rock and roll del cantant, guitarrista i compositor "Mike Sponza". A l'any 1985 forma la primera banda. Ara amb un bon trio té nou treball discogràfic "ErgoSum" (Frank Roszak Promotions). Col·laboren en el disc Dana Gillespies i  Ian Siegal.


TASHA TAYLOR (USA) – HONEY FOR THE BISCUIT 




"Tasha Taylor" és una cantant de blues i soul. Filla de l'historic cantant de soul i rhythm and blues "Jonnie Taylor". Tasha és nascuda a Dallas. També fa d'actriu en series i pel·lícules. Ha gravat el tercer disc "Honey For The Biscuit" (Ruf Records). Hi col·laboren quatre grans musics Tommy Castro, Keb' Mo, Samantha Fish i Robert Randolph.






THE PAUL DESLAURIERS BAND (Canada) – RELENTLESS 

"The Paul Deslauriers Band" són un trio de blues-rock de Montreal. La banda liderada per Paul DesLauriers veu i guitarra amb Sam Harrisson al baix i a la bateria Greg Morency. Han enregistrat el tercer album "Relentless" (Frank Roszak Promotions).




CURTIS SALGADO (USA) – THE BEAUTIFUL LOWDOWN  

L'harmonicista "Curtis Salgado" va créixer a Oregon. S'ha envoltat de música de ven petit per l'aficio de la familia. Influenciat per grans bluesmen com Otis Redding, Little Walter, Muddy Waters, Sonny Boy Williamson o Lightnin' Hopkins. Té un nou álbum "The Beautifull Lowdown" (Alligator Records), a ritma de blues, soul i r&b.







No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.