Google

10 November 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 10 Novembre - Live Blues Bands

Avui escoltareu blues en directe cinc àlbums. Primer serà el record d'un llegendari bluesman del Mississippi. Una formació de cinc blueswomen de Nova York. Una cantat d'Indiana acompanyada per una banda de Dinamarca. També una vocalista canadenca j un músic Cuba criat a Chicago.




New post & podcast every week 


PINETOP PERKINS ON THE 88's (USA)
LIVE IN CHICAGO




"Pinetop Perkins" ha sigut un dels bluesmen llegendaris. Gran pianista de blues i boogi-woogie. Nascut al Mississippi l'any 1913 i va morir a Texas el 2011. Actualment hi ha una fundació al seu nom "The Pinetop Perkins Foundation", que ajuda a joves i vells bluesmen. L'escoltareu en directa "Live In Chicago", un àlbum que el va gravar cuan tenia 88 anys. 




JANE LEE HOOKER (USA) - NO B!


"Jane Lee Hooker" és una banda de cinc blueswomen de Nova York. Són una formació nascuda l'any 2013, dins la música, totes tenen una llarga experiència. Influenciades per grans bluesmen com Muddy Waters, Howlin' Wolf, Big Mama Thornton o Johnny Winter. Debuten a Ruf Records amb un àlbum en directa "No B!".
















SABRINA WEEKS AND SWING CAT BOUNCE (CANADA) - LIVE 


"Sabrina Weeks" és una cantant de blues, amb una carrera on ha obtingut diferents premis i nominacions. Va debutar amb un disc l'any 2010. Ara "Sabrina Weeks And Swing Cat Bounce" té nou disc "Live", gravat l'any 2013 en el Plaza Hotel de Kamloops a la Columbia Britanica. 


PEACH & THE ALMOST BLUES BAND (USA/DENMARK)
A NIGHT IN COPENHAGEN 



"Peach & The Almost Blues Band" banda liderada per la cantant i guitarrista "Peach" d'Indiana. Influenciada per Ella Fitzgerald o Aretha Franklin, toca professionalment des dels 16 anys. Presenten nou disc "A Night In Copenhagen" (Doug Deutsch Publicity Services), un treball gravat al febrer del 2016 al Bartof Café de Frederiksberg a Dinamarca. Peach esta acompanyada per la formacio danesa "Almost Blues Band".





EDDIE TURNER & TROUBLE TWINS (USA)
NAKED...IN YOUR FACE





"Eddie Turner" un músic nascut a Cuba i criat a Chicago. A 12 anys s'inicia en la guitarra i ho va perfeccionar a Chicago. La seva música és una combinació de blues, rock, so afro-cuban i r&b. Ara "Eddie Turner & Trouble Twins" tenen nou àlbum en directe "Naked...In Your Face" (Frank Roszak Radio Promotions)Gravat al The Blues Calgary d'Alberta.





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.