Google

03 November 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 3 Novembre

Us convido a una sessió de blues. Primer blues fet a Granada i després escoltareu un bluesman canadenc de 17 anys. Des de Barcelona "So Jambofonic" i també gaudireu d'un guitarrista francès. D'Estats Units pare i filla amb dues novetats i una blueswoman de Chicago. Per tancar aquesta sessió blues-rock fet a Granada i un harmonicista valencià. 

New post & podcast every week   


FERNANDO BEIZTEGUI (Spain) – LONG ROAD BLUES



Des de Granada el bluesman "Fernando Beiztegui". El seu repertori passa pel blues fet al Delta del Mississippi al blues elèctric de Chicago. És un excel·lent guitarrista que des dels seus inicis ha format diferents bandes. Nou àlbum "Long Road Blues". L'acompanyen Manuel Moreno (harmonica), Sergio Bárez (baix) i Pablo Bárez (bateria).





SPENCER MACKENZIE (Canada) – INFECTED WITH THE BLUES 

"Spencer Mackenzie" és un jove bluesman d'Ontario de 17 anys. És cantant, escriptor i guitarrista de blues. L'any 2013 va guanyar el premi "Rising Star Niagara Music". Fa el debut amb el disc "Infected With The Blues", on hi ha originals i versions. 
















LOS MAMBO JAMBO (Spain) – JAMBOLOGY

"Los Mambo Jambo" banda instrumental creadora del "So Jambofonic". Combinen el rock & roll, rhythm & blues, surf i swing. La formació va néixer el 2009. Està formada per Dani Nel·lo al sax, al contrabaix Ivan Kovacevic, Dani Baraldés a la guitarra i Anton Jard a la bateria. Presenten el vuitè disc "Jambology". 


FRED CHAPELLIER (France) – IT NEVER COMES EASY 




"Fred Chapellier" és un bluesman francès nascut l'any 1966. Ha estat en diverses bandes però finalment l'any 1999 va decidir formar la seva pròpia formació de blues. Escoltareu el seu nou àlbum, ple de bon blues "It Never Comes Easy" (Dixiefrog Records). 






ERIC BIBB (USA) – THE HAPPIEST MAN IN THE WORLD

"Eric Bibb" un Nord America que a setze anys ja tocava professionalment. També és productor musical. Toca blues, folk, gospel i ritmes africans. Ha fet moltes actuacions I enregistraments discogràfics. Ha gravat un nou album "The Happiest Man In The World" (Dixiefrog Records). 
















YANA BIBB (USA) - AFTERNOON IN PARIS 

"Yana Bibb" és de Manhattan. Compositora i cantant de blues, jazz i folk americà. Ha tingut moltes influències del seu pare un dels grans Eric Bibb. Amb una gran veu, ja porta una bona trajectòria dins la música. Ha gravat el seu tercer àlbum "Afternoon In Paris" (Dixiefrog Records). 


LIZ MANDEVILLE (USA) – THE STARS MOTEL 




Amb la blueswoman "Liz Mandeville" anem fins a la ciutat del blues Chicago. Té una llarga trajectòria, des del 2005 que ha guanyat diferents premis de blues. És una de les grans cantants i guitarristes de Chicago. Ha enregistrat nou àlbum "The Stars Motel" (Rick Lusher Blues Radio Promo).      





PEZON BLUES (Spain) – MAQUETA 1992 





"Pezon Blues" són una banda de Granada. En els seus orígens provenen de diferents estils com blues, jazz, rock i funk. Aquests sis músics actualment toquen blues-rock. Els escoltarem en unes gravacions fetes l'any 1992. 






FERRAN BOSCH (Spain) – EN SI SOSTENIDO




Des de Sueca a Valencia "Ferran Bosch". És un harmonicista que toca blues i d'altres estils. Porta molt de temps vinculat a la música. En aquest seu nou àlbum "En Mi Sostenido", fa estàndards de jazz, melodies de pel·lícules, boleros i d'altres estils. 







No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.